Κολύμβηση

Σημαντικές επιδόσεις και ρεκόρ για τους ΝΕΑΡΟΥΣ κολυμβητές!

Δυο πανελλήνια ρεκόρ κατηγοριών και αρκετά σημαντικές επιδόσεις σε επίπεδο Ανδρών περιελάμβανε η 1η ημέρα του Γκραν Πρι Κολύμβησης “Κύπελλο Χριστουγέννων” που διεξάγεται στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καρπενησίου το Σαββατοκύριακο 8-9/12.

Ο 14χρονος Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης, από τον Άρη Θεσσαλονίκης, έσπασε το ρεκόρ Παμπαίδων Α’ στα 200 πεταλούδας και μάλιστα δύο φορές μέσα στην ίδια μέρα. Το πρωί στα προκριματικά με 2.06.73 και το απόγευμα στον τελικό όπου τερμάτισε τρίτος και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 2.06.41.

Η 13χρονη Ευτυχία Ιωαννίδη, από τη Νίκη Βόλου, κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ Παγκορασίδων Β’ στα 200 ύπτιο, με 2.17.13, στον τελικό του αγωνίσματος το απόγευμα, όπου τερμάτισε 2η (ασημένιο μετάλλιο) πίσω από την Όλγα Ντάλλα (Παλαιό Φάληρο) που τερμάτισε πρώτη με 2.15.69.

Αρκετά καλές επιδόσεις για την εποχή, σε 25άρα πισίνα πέτυχαν, με τις πρωτιές τους στους τελικούς, ο Απόστολος Παπαστάμος (ΝΟ Χανίων) στα 400 μικτή ατομική με 4.23.27, ο Παναγιώτης Μπολάνος (Ολυμπιακός) στα 100 ύπτιο με 53.43 και ο Χρήστος Κατρατζής (Ολυμπιακός) στα 50 πεταλούδα με 23.61 (είναι 2η επίδοση πίσω από το ρεκόρ του Γκολομέεβ (23.47). Επίσης η Ελένη Κεχαγιά (Άρης) στα 800 ελεύθερο με 8.59.29 και ο Σάββας Θώμογλου (Άρης) στα 200 πρόσθιο με 2.11.87.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από μια 20αδα αναπτυξιακής ομάδας, πόσοι τα καταφέρνουν;

Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο...

Η ΕΠΟ αποφάσισε για το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στη Λετονία!

Το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς ορίστηκε ως έδρα για έναν...

Νεαρός του Άρη αποχώρησε για άλλη ομάδα!

Ο Ηρακλής Θερμαϊκού διαμορφώνει το ρόστερ του με στοχευμένες...

Δυο ταλέντα του ΠΑΟΚ αποχώρησε για… νέους προορισμούς!

Δύο αποχωρήσεις από την U19 του ΠΑΟΚ, με τους...

Τι αλλάζει στα πρωταθλήματα U19 και U17 της Superbet League 2;

Αλλαγές και αναβαθμίσεις έρχονται στα πρωταθλήματα υποδομών της Superbet...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ