Σάββατο, 27/07/24
Τένις

Τα σάρωσαν όλα Μιχαέλα και Αθηνά στη Μαγιόρκα! (photos)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Οι νεαρές τενίστριες Μιχαέλα Λάκη και Αθηνά Πήττα αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό, ενώ ήταν και οι δυο παίκτριες του τελικού στο μονό, με την Μιχαέλα να κερδίζει και αυτόν τον τίτλο!

Ακόμα πλουσιότερη είναι η συλλογή της Μιχαέλας Λάκη, καθώς η 13χρονη Λαρισαία τενίστρια κέρδισε 3 αγώνες μέσα σε λίγες ώρες και έφτασε πανάξια στο ‘double’ στο Guillermo Vilas Tennis Academy Trophy.

Είναι μια από τις σημαντικότερες διάκρισεις της Μιχαέλας μέχρι τώρα, αφού το τουρνουά αυτό ανήκει στην 2η κατηγορία U16 της Tennis Europe. Σε τουρνουά της Tennis Europe δεν έχει κερδίσει μεγαλύτερο τίτλο, αλλά εξίσου σημαντικές ήταν και οι επιτυχίες της σε Μυτιλήνη και Ρόδο τον περασμένο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο αντίστοιχα, όπου κατέκτησε 4 τίτλους μέσα σε 2 εβδομάδες, 2 σε μονά και 2 σε διπλά, στα διεθνή U18 τουρνουά της ITF που φιλοξενήθηκαν στην χώρα μας, κατηγορίας Grade 5.

Σε επίπεδο Tennis Europe μετράει πλέον 4 τίτλους στα μονά για φέτος, 2 στα 16άρια και 2 στα 14άρια, ενώ συνολικά σε όλη την καριέρα της έχει 11 τίτλους στα μονά και άλλους 5 στα διπλά.

Στη Μαγιόρκα έφτασε τους 3 τίτλους μέσα στις τελευταίες 8 μέρες, αφού είχε κερδίσει στα μονά και την προηγούμενη εβδομάδα τον τίτλο, στη διοργάνωση 2ης κατηγορίας U14 που έγινε τότε.

Σήμερα πέτυχε τη 9η και τη 10η συνεχόμενη νίκη της, καθώς εκκρεμούσε ο ημιτελικός της με την Ουκρανή Elen Grab. Την κέρδισε με 6-3, 6-3 και λίγο αργότερα επέστρεψε στο γήπεδο, για να κερδίσει και την Αθηνά Πήττα – που επίσης είχε μια εξαιρετική εβδομάδα στη Μαγιόρκα – με 6-4, 6-1.

Ακολούθησε ο τελικός του διπλού, όπου η Μιχαέλα πέτυχε την 3η νίκη της μέσα σε λίγες ώρες. Μαζί με την Αθηνά αυτή τη φορά, κέρδισαν τις Ισπανίδες Nataly Miroslavova Ninova και Maria Verdu Gonzalez με 6-1, 6-1.

Η Αθηνά, που κι αυτή είναι μόλις 13 ετών και σημειώνει τεράστια επιτυχία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για 5η φορά στα διπλά (4η στο 2018) και για 8η συνολικά στην καριέρα της σε διοργανώσεις της Tennis Europe.

Δείτε φωτογραφίες των δυο κοριτσιών με τα τρόπαια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...