Τένις

Σταθερός ο Τσιτσιπάς, άνοδος για Σάκκαρη!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άλλαξε θέση και παρέμεινε, κι αυτήν την εβδομάδα, στην 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του τένις ανδρών. Ο 20χρονος Ελληνας πρωταθλητής έχει 2.095 βαθμούς.

Στην κορυφή της κατάταξης που διατηρεί η ATP, παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ ο Ράφα Ναδάλ είναι δεύτερος και τρίτος ο Ρότζερ Φέντερερ.

Στην 4η θέση, ανέβηκε ο Γερμανός, Αλεξάντερ Σβέρεφ, μετά την επικράτηση του στον τελικό του ATP Finals που διεξήχθη στο Λονδίνο, με 6-4, 6-3 επί του Τζόκοβιτς.

Ανοδος μιας θέσης για Σάκκαρη

Εξάλλου, η WTA ανακοίνωσε την παγκόσμια κατάταξη της εβδομάδας με την Μαρία Σάκκαρη να ‘σκαρφαλώνει’ μια θέση, σε σχέση με την προηγούμενη βαθμολόγηση και να βρίσκεται, πλέον, στην 41η θέση του κόσμου με 1.164 βαθμούς.

Οσον αφορά στην Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, ανέβηκε άλλες δύο θέσεις και τώρα είναι στο Νο158 με 378 βαθμούς, ενώ στην τριάδα της κορυφής δεν υπήρξαν αλλαγές, με την Σιμόνα Χάλεπ (Ρουμανία) να παραμένει 1η, την Αντζελίκ Κέρμπερ (Γερμανία) 2η και την Καρολίν Βοζνιάκι (Δανία) στην 3η.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Ακαδημία του Παναιτωλικού!

Από τα γήπεδα της Ηλείας στη Super League.Ο Δημήτρης...

Ταλεντάκι από τα Ιωάννινα πήρε ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν ακόμη νεαρό παίκτη από την...

Πενθεί ο ΠΑΟΚ – “Έφυγε” νεαρή ποδοσφαιρίστρια!

Βαρύ πένθος έχει πέσει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.Η...

Σε αναζήτηση προπονητή η U19 του Λεβαδειακού – Τέλος από την ομάδα ο Κιάσσος!

Ο Κώστας Κιάσσος αποχωρεί από τον Λεβαδειακό έπειτα από...

Ο Άρης πήρε ταλεντάκι του Μακεδονικού!

Ο Άρης ενισχύει τις ακαδημίες του με μια κίνηση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ