Πάλη

Ο Πιλίδης στα προημιτελικά του Παγκοσμίου!

Δύο εκπληκτικές νίκες πήρε ο Γιώργος Πιλίδης στα 61 κιλά της ελευθέρας πάλης, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U23 στο Βουκουρέστι!

Το παιδί ‘θαύμα’ της παγκόσμιας πάλης, αν και καινούργιος στην συγκεκριμένη κατηγορία, πήρε δύο τεράστιες νίκες στο φινάλε, επί δύο πολύ δυνατών αντιπάλων και συνεχίζει στα προημιτελικά της κατηγορίας!

Στον πρώτο γύρο άφησε εκτός τον Γεωργιανό Βακτανγκασβίλι με 7-6, ενώ στον δεύτερο γύρο απέκλεισε τον Ινδό Αρούν με 7-5, παίρνοντας την νίκη μόλις 9 δέκατα πριν το τέλος της αναμέτρησης!

Σε εκείνο το σημείο έχανε με 5-4, αλλά τον γύρισε και πήρε δύο πόντους. Στα 0.9 που έγινε αυτό, ο Ινδός έκανε ένσταση την οποία και έχασε, με αποτέλεσμα ο Πιλίδης να πάρει άλλον ένα πόντο και να προκριθεί στα προημιτελικά!

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον Ιρανό Σαντεγκικουκάντε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ματσάρα με… “Πράσινο” τρίποντο στο ντέρμπι της Super League U19!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ με 3-1,...

Πέρασε με νίκη από τη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ για να περάσει από...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Παναιτωλικού!

Η U17 του Παναιτωλικού επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού,...

Νίκη για Λεβαδειακό – Ανακοίνωση κατά διαιτητών από Παναιτωλικό!

Ένταση είχε το παιχνίδι στη Λιβαδειά, ανάμεσα σε Λεβαδειακό...

Ο Ατρόμητος πήγε στην Καλαμάτα και έφυγε με τρίποντο!

Ο Ατρόμητος πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ