Στίβος

Με νεανική ομάδα στο ευρωπαϊκό ανωμάλου δρόμου η Ελλάδα!

Η χώρα μας επιστρέφει στη διοργάνωση ύστερα από πολλά χρονιά με μια νεανική ομάδα, που φαίνεται πως διαθέτει τα εφόδια να παρουσιάσει στο μέλλον εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η άνοδος των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων δημιουργεί προσδοκίες και ωθεί την ομοσπονδία στο να δίνει όλο και περισσότερα κίνητρα στους αθλητές και τις αθλήτριες. Την αποστολή για το Τίλμπουργκ, πλαισιώνουν παιδιά που την περασμένη σεζόν έδωσαν πολύ καλά δείγματα και είχαν σταθερά ανοδική πορεία.

Πρόκειται για δύο δρομεις της κατηγορίας U23, τον Γιώργο Τάσση και τον Κώστα Σταμούλη και τέσσερις της κατηγορίας U20. Ο Νίκος Σάκης, ο Μάριος Αναγνώστου και η Ευσταθία Φλώρου θα κάνουν τον τελευταίο τους αγώνα στην κατηγορία, αφού από τo 2019 ανεβαίνουν στην κατηγορία U23, ενώ η Δάφνη – Ευτυχία Λαβασσά αν και κορασίδα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην U20, κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται το 2019.

Αναλυτικά η αποστολή

U23 – Άνδρες (8.300 μ.)

Γιώργος Τάσσης (ΑΟ Τρίτων Χαλκίδας)

Κώστας Σταμούλης (ΓΕ Αγρινίου)

U20 – Άνδρες (6.300 μ.)

Νίκος Σάκης (ΑΣ Ερμής 1877)

Μάριος Αναγνώστου (ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας)

U20 – Γυναίκες (4.300 μ.)

Δάφνη Λαβασσά (ΑΟ Βουλιαγμένης)

Ευτυχία Φλώρου (ΓΣ Τρικάλων)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έβαλε… δύσκολα ο Παναιτωλικός αλλά πήρε το τρίποντο ο Ολυμπιακός!

Ο Παναιτωλικός έβαλε πολλές δυσκολίες, ωστόσο ο Ολυμπιακός πήρε...

Νίκη για την U17 του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού!

Η U17 του Ολυμπιακού κατάφερε να πάρει τη νίκη...

Ένα και… καλό για την ΑΕΚ στη Super League U17!

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το γκολ και να...

Νίκη για την U15 της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του...

Διπλό για τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη!

Νίκη για τον Παναθηναϊκό, όπου επικράτησε του Αστέρα με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ