Τραμπολίνο

22η στον ΚΟΣΜΟ η Λίλα Κασάπογλου στο τραμπολίνο γυναικών! (vid)

Με άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση, που της χάρισε την 22η θέση στον ημιτελικό του ατομικού γυναικών, ολοκλήρωσε η Λίλα Κασάπογλου την απόλυτα επιτυχημένη ελληνική παρουσία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο ανδρών-γυναικών, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Στην πρώτη συμμετοχή μίας Ελληνίδας εκπροσώπου στην ημιτελική φάση ενός παγκόσμιου πρωταθλήματος, η 22χρονη αθλήτρια συγκέντρωσε 52,195 βαθμούς και υπερασπίστηκε την 22η θέση, την οποία είχε κερδίσει και στον προκριματικό της περασμένης Τετάρτης (07/11).

Την σκυτάλη στην Αγία Πετρούπολη παίρνουν πλέον οι νεότερες γενιές, καθώς από τις 15 έως τις 18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο ηλικιών 11-21 ετών, στο οποίο θα συμμετάσχουν συνολικά 24 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, γεννημένοι και γεννημένες μεταξύ 1999 και 2006.

Δείτε το εξαιρετικό πρόγραμμα της νεαρής…

https://www.facebook.com/HellenicGymnasticsFederation/videos/186188575623854/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετά τον… πάγκο – Το ερώτημα είναι είσαι έτοιμος ή οχι;

Υπάρχουν παιδιά που από τα 13 μέχρι τα 16...

Ένα Ελληνόπουλο επέλεξε τη φανέλα της… Εθνικής Ουγγαρίας!

Μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική διαδρομή, που ενώνει τρεις διαφορετικές κουλτούρες...

Ο Ρονάλντο “τσίμπησε”… 100 ευρώ από γυναίκα στην Πάτρα!

Μία ιστορία που ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, αλλά είναι...

Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο Κουτσίδης και ανακοινώθηκε από τους Γερμανούς!

Νέος σταθμός στην καριέρα του Ισίδωρου Κουτσίδη, καθώς ο 21χρονος...

Και επίσημα κάτοικος… Νησιού ο Μουζακίτης!

Η Χαλ Σίτι επισημοποίησε την απόκτηση του Χρήστου Μουζακίτη,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ