Πέμπτη, 24/10/24
Παναθηναϊκός

Τρία πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού έπαιξαν στη Τούμπα!

Κάτι τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα, κάτι η φιλοσοφία του Μαρίνου Ουζουνίδη να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, έφεραν στο… προσκήνιο πολλούς πιτσιρικάδες.

Με αποκορύφωμα τη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, όπου το τριφύλλι επικράτησε 3-2 και στέρησε το σεντόνι του Champions League από τον δικέφαλο του βορρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η εξαιρετική συνεργασία που έφερε τη νίκη στον ΟΦΗ!

Ο κόουτς των πρασίνων, λοιπόν, έριξε στον “πόλεμο” τρεις πιτσιρικάδες! Και μάλιστα δύο εξ αυτών αγωνίστηκαν για πολύ ώρα!

Στο 44’ ο 19χρονος Στέφανος Ευαγγεάλου (γεννηθείς 12 Μαΐου 1998) πέρασε στο ματς αντί του τραυματία Κουλιμπαλί και μάλιστα αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ (όπου τα πήγε εξαιρετικά), αν και κανονικά είναι στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ανατροπή στην... ανατροπή και νίκη για Παναθηναϊκό!

Στο 49’ ήταν η σειρά του 20χρονου εξτρέμ Τάσου Χατζηγιοβάνη (γεννηθείς 31 Μαΐου 1997) να μπει σαν αλλαγή αντί του λαβωμένου Ρέις. Υπενθυμίζεται πως ο μικρός είχε κερδίσει το πέναλτι-γκολ απέναντι στην ΑΕΚ πριν δύο αγωνιστικές.

Τέλος, στο 88’ πέρασε στο ματς και ο 19χρονοςΣωτήρης Πίσπας (γεννηθείς 8 Ιανουαρίου 1998) αντί του Βιγιαφάνιες. Μπορεί να μπήκε προς το τέλος, αλλά πρόλαβε να αγωνιστεί για 7’ και ήταν “μέσα” όταν ήρθε το νικητήριο τέρμα του Παναθηναϊκού στο 93’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Χ"αλάστηκαν στους Τράχωνες, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

UEFA Youth League

Εύκολα την Ταλίνα Κάλεφ ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη, επικρατώντας με 5-0 της Ταλίνα Κάλεφ. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές...
Ολυμπιακός (U19)

“Κάρφωσε” άλλα… δυο γκολάκια στην Ταλίνα Καλέφ ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός είναι... ασταμάτητος καθώς ισοπεδώνει την αντίπαλο του, στην αναμέτρηση που εξελίσσεται. Αρχικά, ο Αλαφάκης εκτέλεσε το...
Ολυμπιακός (U19)

Ημίχρονο με… διαφορά δυο γκολ για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει το προβάδισμα των δυο τερμάτων κόντρα στην Ταλίνα Κάλεφ, από το πρώτο ημίχρονο. Ο...
UEFA Youth League

ΖΩΝΤΑΝΑ το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Youth League!

Το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού, στο UEFA Youth League σαν πρωταθλητής Ευρώπης έφτασε. Οι “ερυθρόλευκοι” θα φιλοξενήσουν την Ταλίνα...
ΟΦΗ (U15)

Η εξαιρετική συνεργασία που έφερε τη νίκη στον ΟΦΗ!

Το γκολ του ΟΦΗ στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, για τη Super League U15, ήρθε από υπέροχη...