Με… πολύ νέο αίμα η Εθνική Ανδρών για το μεγάλο παιχνίδι της 9ης Ιουνίου απέναντι στη Βοσνία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Οι Παναγιώτης Ρέτσος και Τάσος Δώνης εξαργύρωσαν… υποδειγματικά την εκπληκτική φετινή πορεία τους σε Ολυμπιακό και Νις αντίστοιχα, καθώς βρίσκονται για πρώτη φορά στις κλήσεις!
Οι δύο πιτσιρικάδες, που έχουν φορέσει το εθνόσημο σε όλες τις μικρές Εθνικές, πήραν, λοιπόν, το… βάπτισμα του πυρός από τον Μίκαελ Σκίμπε και ετοιμάζονται για… ντεμπούτο!
Υπενθυμίζεται πως ο 19χρονος Ρέτσος (γεννηθείς 9/8/1998) αγωνίζεται τόσο σαν στόπερ, όσο και σαν αριστερό μπακ, ενώ ο 20χρονος Δώνης (γεννηθείς 29/8/1996) είναι επιθετικός, είχε 5 γκολ στο –απαιτητικό- γαλλικό πρωτάθλημα κι ενώ τα δικαιώματά του ανήκουν στη Γιουβέντους.