Κυριακή, 08/09/24
Ολυμπιακός U14

Άξια τα… μωρά του Ολυμπιακού!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Επέστρεψε Ελλάδα η U14 του Ολυμπιακού που συνέλεξε πάμπολλες εμπειρίες από τη συμμετοχή της στο διεθνές τουρνουά “Trophe Roger Heneman”.

Κόντρα σε ακαδημίες σπουδαίων ευρωπαϊκών κλαμπ, τα πιτσιρίκια των Φώτη Παπαπαναγή και Γιώργου Παπακωστούλη στάθηκαν αξιοπρεπέστατα και θα μπορούσαν να τα είχαν πάει ακόμα καλύτερα, αν δεν “κολλούσαν” επιθετικά σε μερικά παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάποια από αυτά τα “μωρά” θα στελεχώσουν την U15 του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, η οποία θα συμμετάσχει στη Super League και θα διεκδικήσει τον τίτλο από τον νυν κάτοχο ΠΑΟΚ.

Σε συνολικά επτά αγώνες που έδωσε στη Λιλ η ομάδα του Πειραιά, είχε απολογισμό μία νίκη, δύο ήττες και τέσσερις ισοπαλίες, τερματίζοντας στη δέκατη θέση.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου, ο Ολυμπιακός έφερε “λευκές” ισοπαλίες με Σταντάρ Λιέγης, Μαρσέιγ, ενώ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την οικοδέσποινα Λιλ (1-0).

Την επομένη, οι ερυθρόλευκοι έχασαν 2-0 από τη Λιόν, ενώ έμειναν στο 0-0 με την Μπενφίκα. Όπως καταλαβαίνετε, το βασικό “πρόβλημα” ήταν η επίθεση όπου δεν σημείωσαν κανένα γκολ.

Με αυτά τα αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε τρεις βαθμούς στη φάση των ομίλων και περιορίστηκε σε αγώνες κατάταξης όπου τελικώς τερμάτισε στη δέκατη θέση του τουρνουά.

Την Δευτέρα, λοιπόν, οι πιτσιρικάδες της ελληνικής ομάδας απέσπασαν ισοπαλία απέναντι στην Άρσεναλ (0-0) και διέλυσαν με 9-0 την Μπεζιέ Πατρό… ξεμπουκώνοντας! Τα γκολ ήρθαν από τους Σταμούλης (4), Γαρμπής, Λιάτσος, Σταμέλος, Ντόη και Τσιουρή.

 Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν στη διοργάνωση

 

Σταρένιος Κωνσταντίνος, Γραμματικάκης Νικόλαος, Τσιουρής Δημοσθένης, Δούμας Αλέξανδρος, Γιγίνης Κοσμάς, Μπονέλης Κωνσταντίνος, Γαρμπής Γεράσιμος, Τάμπος Αθανάσιος, Παπακωνσταντίνου Νεκτάριος, Ντόη Ανδρέας, Μαρίνης Μάριος, Σπυριδάκης Σπυρίδων, Λιάτσος Χρήστος, Σταμούλης Γιώργος, Κίτσος Φώτιος, Σταμέλλος Δημήτριος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...