Γαλλία

Βενγκέρ: “Πήγα σπίτι του Εμπαπέ για να τον πάρω”!

Ο 18χρονος Κίλιαν Εμπαπέ έχει αφήσει άφωνο τον ποδοσφαιρικό κόσμο με το ταλέντο του και ο Αρσέν Βενγκέρ είχε διακρίνει από πολύ νωρίς τις δυνατότητες του Γάλλου wonderkid της Μονακό. Ωστόσο, δεν κατάφερε να τον πάρει στην Άρσεναλ.

Οι δηλώσεις του Βενγκέρ στο beIN Sport

“Ο παίκτης θα σας έλεγε ότι ήμουν σπίτι του πέρυσι για να τον πάρω εδώ. Ήταν στο τέλος του συμβολαίου του, αλλά η Μονακό κατάφερε να τον κρατήσει. Μπορούσα να το καταλάβω επειδή είχε εκπαιδευτεί εκεί και τελικά αποφάσισε να μείνει εκεί.”

Μπορεί να τον πάρει η Άρσεναλ;

“Δεν ξέρω, αυτό εξαρτάται από τον ίδιο. Σίγουρα θα ξέρετε ότι σήμερα αυτός θα αποφασίσει που θα πάει: Ρεάλ Μαδρίτης; Ίσως. Μπαρτσελόνα; Ίσως. Άρσεναλ; Μάντσεστερ; Μπορεί να πάει όπου θέλει. Δεν ξέρω ποια είναι η βαθιά του επιθυμία, αλλά ίσως το καλύτερο γι’ αυτόν είναι να μείνει για ακόμη έναν χρόνο στη Μονακό.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οκτώ “Πράσινα” ταλέντα πήραν… τη μεγάλη ευκαιρία στην Ακαδημία!

Ο Παναθηναϊκός χτίζει το αναπτυξιακό του μοντέλο από τη...

Ένας… Έλληνας αναλαμβάνει ομάδα στην Ακαδημία της Μπενφίκα!

Ο Ανδρέας Σάμαρης επιστρέφει στη Λισαβόνα — αυτή τη...

Ο Τζολάκης βρισκόταν στη λίστα μεγάλης Ιταλικής ομάδας!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την περίπτωση Τζολάκη,...

Νεαρός του ΠΑΟΚ υπέγραψε σε Ιταλική ομάδα!

Ένα ακόμη ταλέντο του PAOK Academy κάνει το βήμα...

Η Κηφισιά ανακοίνωσε δυο “Πράσινα” ταλέντα!

Δύο αποκτήσεις με κοινό παρονομαστή ανακοίνωσε το βράδυ της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ