Ισπανία

Τα κορίτσια που έγιναν… αγόρια!

Στα πρωταθλήματα με κορίτσια είχαν… βαρεθεί να νικούν και να κατακτούν κούπες!

Γι’ αυτό το λόγο και οι άνθρωποι Γέιδα πήρε την απόφαση να το πάει ένα βήμα… παραπέρα.

Έθεσε συμμετοχή σε πρωτάθλημα U13. Αλλά αγοριών! Μιας και στην Ισπανία ως την ηλικία των 14 μπορούν να αγωνιστούν μεικτά αγόρια και κορίτσια.

Και που να ακούσετε τη συνέχεια!

Η Γέιδα φέτος όχι μόνο τα πήγε πολύ καλά, όχι μόνο έχασε ένα ματς από τα 22 της κατηγορίας, αλλά μπόρεσε να σηκώσει το τρόπαιο της πρώτης θέσης μέσα σ’ ένα πρωτάθλημα αγοριών!

«Ορισμένοι γονείς μας αποκάλεσαν τρελούς όταν βάλαμε την ομάδα στο πρωτάθλημα των αγοριών. Αν κάτι πήγαινε στραβά, θα θεωρούμασταν υπεύθυνοι για την ταπείνωση των κοριτσιών», τόνισε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, Σέρχιο Γκονζάλες.

«Για να πιέσουμε περισσότερο τα κορίτσια, πιστεύαμε ότι έπρεπε να παίξουν εναντίον αγοριών γιατί αν θέλεις να προοδεύσεις χρειάζεσαι δυνατούς αντιπάλους» δήλωσε με τη σειρά του o τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Χοσέ Μαρία Σαλμερόν.

Όμως όπως λέει και ο σοφός λαός “κάθε αρχή και δύσκολη”, με αποτέλεσμα τα κορίτσια τη πρώτη τους χρονιά (2014) κόντρα στα αγόρια να αναδειχθούν ως η 12η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας από τις συνολικά 18.

Ωστόσο, φέτος ήταν η χρονιά τους και ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και κάθε προσδοκία και κατέκτησαν τη κορυφή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επτά… ταλεντάκια μετακομίζουν στην U15 του ΟΦΗ!

Επτά παίκτες από τον Αστέρα Ρεθύμνου μετακομίζουν στην U15...

Η Άρσεναλ ήρθε για Τζολάκη, αλλά…

Ο Κωνσταντής Τζολάκης έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει για το...

Η U15 του Παναιτωλικού απέκτησε νεαρό από την Ακαδημία Σφακιανάκη!

Ένας ακόμα νεαρός ποδοσφαιριστής που διαμορφώθηκε στην Ακαδημία Σφακιανάκη...

Ο ΠΑΟΚ πάει για την… έκπληξη στην Ακαδημία του!

Σοβαρό ενδιαφέρον για τη συνεργασία με τον Τίμο Καβακά...

Ο ΟΦΗ στην… κορυφή της Ελλάδας για τη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών από την ακαδημία!

Μια αποκαλυπτική στατιστική έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ