Πέμπτη, 25/04/24
Ελλάδα

Τα αδέρφια Καρακώστα πάνε Γερμανία!

Πριν από περίπου ένα μήνα τα δίδυμα αδέρφια, Καρακώστα, είχαν βρεθεί στη Γερμανία, προκειμένου να περάσουν από δοκιμαστικά και αν άφηναν καλές εντυπώσεις, τότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ερχόντουσαν σε κάποια συμφωνία για να συνεχίσουν εκεί την καριέρα και να αφήσουν την Ελλάδα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες φέρεται να έχει γίνει επίσημη πρόταση από τη SV Reutligen που αγωνίζεται στη Τσβαϊτελίγκα (δεύτερη τη τάξει κατηγορία).

Πλέον η… μπάλα βρίσκεται στο οικογενειακό περιβάλλον των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών με τον πατέρα τους ήδη να ξέρει τι εστί Γερμανία και ποια είναι η νοοτροπία που μπορεί να βρουν οι γιοί του εκεί πέρα.

Βέβαια, το μεγάλο εμπόδιο σε όλη αυτή την ιστορία είναι το γεγονός πως οι κανονισμοί της UEFA δεν επιτρέπουν σε κανένα σύλλογο να υπογράφει επαγγελματικά συμβόλαια με ποδοσφαιριστές που ακόμη δεν έχουν γίνει ενήλικες.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει μία προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, τα αδέρφια να επιστρέψουν στην Ελλάδα, να αγωνιστούν με τις ομάδες τους ως το τέλος της επόμενης σεζόν και τότε μιας και θα είναι ενήλικοι να κάνουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...