Ολυμπιακός

Σπουδαία κίνηση από τον Ολυμπιακό!

Στο πλαίσιο του εορτασμού της 17ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου Special Olympics, η ΠΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τα Special Olympics Hellas διοργανώνουν την Δευτέρα 29 Μαΐου και την Τρίτη, 30 Μαΐου στο Προπονητικό Κέντρο ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Ρέντη, Τουρνουά Ποδοσφαίρου Special Olympics 7×7 και Aγώνων Unified με τη συμμετοχή αθλητών των Ακαδημιών του, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές Special Olympics να συνυπάρξουν με τα πρότυπά τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Στο Τουρνουά θα συμμετάσχει η ομάδα του προγράμματος της ΠΑΕ ΟλυμπιακόςΜαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό” η οποία αποτελείται από παιδιά των Ειδικών Σχολείων του Ολυμπιακού και άλλες ομάδες από τα Special Olympics Hellas.

Οι αθλητές μαζί με τους προπονητές τους θα έχουν την ευκαιρία να στείλουν ένα ξεχωριστό μήνυμα προς όλους αλλά και να χειροκροτηθούν από τους θεατών των σπουδαίων αγώνων.

Η 17η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ποδοσφαίρου Special Olympics πραγματοποιείται από 27 Μαΐου έως 4 Ιουνίου 2017, σε συνεργασία με την UEFA, τριανταεπτά (37) Εθνικές Ομοσπονδίες Ποδοσφαίρου καθώς και εκατόν είκοσι (120) ποδοσφαιρικούς συλλόγους σε όλη την Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Εχει τεράστιο ταλέντο – Μακροπρόθεσμα θα είναι σημαντικός για εμάς”!

Ως ένα τεράστιο ταλέντο χαρακτήρισε τον Χαράλαμπο Κωστούλα ο...

Σαν σήμερα ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης!

Ήταν 22 Απριλίου 2024, σαν Σήμερα, όταν ο Ολυμπιακός...

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League 2 U17!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε το πρόγραμμα της...

Πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού παραδίδουν μαθήματα αθλητισμού!

Τα ταλεντάκια του Παναθηναϊκού παραδίδουν απλόχερα μαθήματα... ηθικής στους...

Αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη – Επενδύσεις, αποτελέσματα και Προοπτικές!

Κατά την πενταετία 2020–2025, οι ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές Ακαδημίες γνώρισαν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ