Αστέρας Τρίπολης U17

“Πάμε για ό,τι καλύτερο στο Final-4”!

Μόνο ως… διασκέδαση δεν  βλέπουν το Final-4 της Super League U17 (18-20 Μαΐου) οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης.

Τόσο ο προπονητής, όσο και ο αρχηγός των Αρκάδων ξεκαθάρισαν πως άπαντες θα δώσουν τα πάντα προκειμένου η ομάδα να φτάσει στην κορυφή σε αυτές τις ηλικίες!

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Μπεντεβής (προπονητής Αστέρα)

 

«Είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας. Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Η φιλοσοφία και ο στόχος του Αστέρα είναι αυτά τα παιδιά, να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα».

 

 Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αντζούλας (αρχηγός Αστέρα)

 

«Κάθε ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα έχει ως στόχο να πάει στο FINAL 4. Μετά από μια δύσκολη χρονιά, εμείς καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και τώρα θα πάμε να διεκδικήσουμε τα πάντα και φυσικά το Κύπελλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έσταξε… ξανά “μέλι” για τον Τζόλη ο Αρτέτα!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Μικέλ Αρτέτα ξαναμίλησε με...

Τσεκάρει νεαρό από τη Ρουμανία ο Παναθηναϊκός!

Η ατζέντα ενισχύσεων του Παναθηναϊκού φαίνεται πως αποκτά και...

Νεαρός του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκε από τα Τρίκαλα!

Ο ΑΟ Τρίκαλα προχωρά σε μια σημαντική προσθήκη ενόψει...

Ταλέντο του Ηρακλή ετοιμάζεται για… αποχώρηση ξανά!

Έτοιμος να φύγει ξανά δανεικός από τον Ηρακλή σε...

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα για την U15 ο Βόλος!

Ο τερματοφύλακας Βασίλης Σβεντζούρης αποχαιρέτησε την Ακαδημία του ΠΑΟ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ