Αγγλία

Ο 19χρονος… killer που “έκλεισε” η Άρσεναλ! (vid)

Ίσως κάποιοι δυσκολευτούν να πουν με την πρώτη το όνομά του.

Τι σημασία έχει, όμως, όταν στο χορτάρι κάνει “παπάδες”;

Ο λόγος για τον Χένρι Ονιεκούρου, τον 19χρονο Νιγηριανό επιθετικό (γεννηθείς 5 Ιουνίου 1997), ο οποίος βρίσκεται μία… ανάσα από την Άρσεναλ.

Πιο συγκεκριμένα, οι “κανονιέρηδες” τα έχουν βρει σε όλα με την Έουπεν για την απόκτηση του πιτσιρικά έναντι σχεδόν 8 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα, φαίνεται πως κατάφεραν να αποσπάσουν το “ναι” παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό που υπήρχε με άλλες ομάδες ανά την Ευρώπη.

Και μην σας φαίνονται πολλά τα χρήματα που θα δαπανηθούν. Ο Ονιεκούρου, αν και σε μικρή ηλικία, έβγαλε… μάτια φέτος στο βελγικό πρωτάθλημα.

Σε 41 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, κατέγραψε 25 γκολ και 9 ασίστ! Μόλις 19 ετών, έτσι!

Φυσικά, ο… νέος παίκτης της Άρσεναλ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Νιγηρίας, ενώ τη σεζόν 2015-2016 είχε συμβάλει –πάλι- τα μέγιστα, προκειμένου η Έουπεν να ανέβει στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία, ΑΕΚ και Αστέρας!

"Χαλάστηκαν" ΑΕΚ και Αστέρας, όπου έμειναν στο 0-0, στο...

Νίκη για την U15 του Βόλου επι της Καλαμάτας!

Νίκη για την U15 του Βόλου, η οποία επικράτησε...

“Χ”αλάστηκαν Ηρακλής και Ατρόμητος!

Ισόπαλο 0-0 στο ματς της U19 του Ατρόμητου με...

“Κόλλησαν” στο μηδέν ΟΦΗ και Ολυμπιακός!

ΟΦΗ και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση της...

Τρίτη σερί νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και πέτυχε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ