Αγγλία

Ο 19χρονος… killer που “έκλεισε” η Άρσεναλ! (vid)

Ίσως κάποιοι δυσκολευτούν να πουν με την πρώτη το όνομά του.

Τι σημασία έχει, όμως, όταν στο χορτάρι κάνει “παπάδες”;

Ο λόγος για τον Χένρι Ονιεκούρου, τον 19χρονο Νιγηριανό επιθετικό (γεννηθείς 5 Ιουνίου 1997), ο οποίος βρίσκεται μία… ανάσα από την Άρσεναλ.

Πιο συγκεκριμένα, οι “κανονιέρηδες” τα έχουν βρει σε όλα με την Έουπεν για την απόκτηση του πιτσιρικά έναντι σχεδόν 8 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα, φαίνεται πως κατάφεραν να αποσπάσουν το “ναι” παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό που υπήρχε με άλλες ομάδες ανά την Ευρώπη.

Και μην σας φαίνονται πολλά τα χρήματα που θα δαπανηθούν. Ο Ονιεκούρου, αν και σε μικρή ηλικία, έβγαλε… μάτια φέτος στο βελγικό πρωτάθλημα.

Σε 41 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, κατέγραψε 25 γκολ και 9 ασίστ! Μόλις 19 ετών, έτσι!

Φυσικά, ο… νέος παίκτης της Άρσεναλ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Νιγηρίας, ενώ τη σεζόν 2015-2016 είχε συμβάλει –πάλι- τα μέγιστα, προκειμένου η Έουπεν να ανέβει στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο παιχνίδια για την πρόκριση έχει η Εθνική Ελπίδων!

Δύο μεγάλοι αγώνες που θα κρίνουν την πρόκριση στην...

Χαμός από… ταλέντα στο “Λιμάνι” – Επαγγελματικά συμβόλαια και νέα πρόσωπα!

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού δεν σταματά ούτε λεπτό να...

Η ΑΕΚ πήρε έναν σημαντικό πόντο στο Μάντσεστερ!

Η ΑΕΚ U19 συνεχίζει να αποδεικνύει πως δεν φοβάται...

ΖΩΝΤΑΝΑ η μεγάλη μάχη της ΑΕΚ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Η μεγάλη μάχη για την ΑΕΚ κόντρα στη Μάντσεστερ...

“Έφυγε” ο 17χρονος Λυμπέρης – Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Θρήνος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ