Γαλλία

“Να παίξω στην Εθνική και να γίνω ο… Έλληνας Τιάγκο Σίλβα”!

Πριν λίγες μέρες ο Νίκος Καραγιάννης (αριστερά στην photo) πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της Λαβάλ στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Πρόκειται για τον 20χρονο αμυντικό (γεννηθείς 7 Απριλίου 1997), με Έλληνα πατέρα και μητέρα από τον Κονγκό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει ζήσει μερικά χρόνια στην χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στη Ρόδο (γεννήθηκε στην Αφρική και αργότερα έζησε στη Γαλλία) μίλησε στο gazzetta.gr για τα όνειρά του!

Να παίξει, δηλαδή, σε κάποια ελληνική ομάδα, να φορέσει την φανέλα της το Εθνόσημο στο στήθος και να μοιάσει στο πρότυπό του: Τον Τιάγκο Σίλβα!

“Είμαι ευχαριστημένος, αφού όλα εξελίσσονται θετικά. Έκανα το ντεμπούτο μου με την πρώτη ομάδα της Λαβάλ και ελπίζω πως θα ακολουθήσουν περισσότερα παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο”

 

“Εμένα το δικό μου όνειρο είναι να παίξω σε ελληνική ομάδα, αλλά και να πάρω μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο παίκτης που έχω ως πρότυπο από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι ο Τιάγκο Σίλβα, ενώ από την Ελλάδα θα έλεγα τον Κυριάκο Παπαδόπουλο”.

 

“Αν καταφέρω να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο τότε είμαι σίγουρος πως θα πρόκειται για την ωραιότερη μέρα της ζωής μου. Θα είναι ωραίο να αγωνιστώ στην πατρίδα μου. Μακάρι να έχω μια καλή πρόταση από ελληνική ομάδα. Παίζω σαν τον Τιάγκο Σίλβα και ονειρεύομαι να γίνω μια μέρα ο… Έλληνας Τιάγκο Σίλβα”!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” 16χρονο ταλέντο από τη Super League 2!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ακόμη ένα ταλέντο για την Ακαδημία...

Ο Συλαϊδόπουλος θέλει να κρατήσει έναν νεαρό στη Ριο Άβε!

Ο Γκουστάβο Μάντσα έφτασε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι...

Νέο ταλέντο στην Ακαδημία του Αστέρα!

Ένα ακόμα ταλέντο από τις ακαδημίες της Εράνης Φιλιατρών...

Οι Πορτογάλοι τσεκάρουν ταλέντο της U15 του Ολυμπιακού!

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού —...

Αναχώρησε για Γερμανία η U15 του ΟΦΗ!

Με προορισμό το Μάνχαϊμ της Γερμανίας αναχώρησε το πρωί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ