Ιταλία

Το κίνητρο του Μπουφόν για να γίνει σπουδαίος!

Στο Μονακό ήταν σπουδαίος. Αλλά στις δηλώσεις του, ήταν ακόμα σπουδαιότερος, ο Τζίτζι Μπουφόν, μετά την νίκη της Γιουβέντους κόντρα στους Μονεγάσκους.

Το κίνητρο

Ο εμβληματικός αρχηγός της Γιουβέντους αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην χαρά που παίρνει όταν χαρίζει τις φανέλες του. Ανέφερε μάλιστα πως όταν ήταν μικρός είχε μια ντροπιαστική εμπειρία από κάποιον που δεν ήθελε να του δώσει τη φανέλα του.

Τότε, ορκίστηκε στον εαυτό του πως αν γινόταν σπουδαίος δεν ήθελε να κάνει το ίδιο. Και το έκανε ο τεράστιος Τζίτζι.

“Στόχος μου είναι να αποδεικνύω καθημερινά πως αξίζω να βρίσκομαι εδώ και να τελειώσω την καριέρα μου σε μία κατάσταση, όπου οι φίλαθλοι θα είναι στεναχωρημένοι που αποχωρώ απ’ τη δράση… Είμαι χαρούμενος που ανταλλάσσω φανέλες, καθώς είναι μία ένδειξη σεβασμού. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός ζήτησα από κάποιον να ανταλλάξουμε φανέλες και μου απάντησε αρνητικά. Νευρίασα και έτσι αποφάσισα, αν ποτέ γινόμουν σπουδαίος παίκτης, πως δεν θα είχα αυτή την ντροπιαστική συμπεριφορά”

δήλωσε ο Μπουφόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μανδάς “παίζει” δυνατά για την θέση του Ντε Χέα!

Η ελληνική "σχολή τερματοφυλάκων" κάνει update στην Ευρώπη και...

Τι γίνεται με Τζολάκη στον Ολυμπιακό;

Η Ευρώπη έχει πάθει... εμμονή με τον Κωνσταντή Τζολάκη,...

Δοκιμάζει νεαρό Ούγγρο για την Ακαδημία η ΑΕΚ!

Ουγγάρικο δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο 17χρονος Βάλεντιν Χόρβαθ βρίσκεται...

Σε διεθνές τουρνουά οι U16 και U15 της ΑΕΚ!

Στο Τορίνο ταξιδεύουν οι U15 και U16 της ΑΕΚ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ