Πέμπτη, 25/04/24
ΠΑΣ Γιάννινα (U17)- SKODA Ξάθνη (U17)

Έτσι… ΠΑΣ Final Four με Αστέρα, Ξάνθη!

Αυτό που ξέραμε ήταν ότι η SKODA Ξάνθη θα είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στην Τρίπολη τις επόμενες ημέρες για να αγωνιστεί στο Final Four της Super League U17.

Αυτό που δεν ξέραμε ήταν με ποιον αντίπαλο θα ξεκινούσαν οι Ακρίτες. Εν τέλει το μάθαμε έστω και με… σπόντα με τον Αστέρα να είναι αυτός, μετά και την εντός έδρας ήττα που γνώρισε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 4-2 η Ξάνθη.

Το φιλμ του αγώνα:

Πρώτη πολύ καλή ευκαιρία στο 15′ με τον Λώλη του ΠΑΣ Γιάννινα να φεύγει στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης, αλλά από θέση τετ α τετ νικήθηκε από τον Ζουρνατζίδη που κράτησε το μηδέν. Από την άλλη η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία για την Ξάνθη ήρθε στο 21′ όταν ο Μελιόπουλος έκανε ένα σουτ από μακριά, λίγο πιο μπροστά από το χώρο του κέντρου, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 32ο λεπτό ήρθε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, όταν ο Λιάπης απέφυγε πολύ ωραία τους αμυντικούς της Ξάνθης εντός της μεγάλης περιοχής, γύρισε προς το τέρμα, έκανε το σουτ και νίκησε τον Ζουρνατζίδη για το 1-0. Βέβαια η Ξάνθη απάντησε άμεσα στο 35′ και μετά από μια εκτέλεση κόρνερ, ο Μελιόπουλος σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και έφερε και πάλι το ματς στα ίσα. Κάπως έτσι οι ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες με το ισόπαλο 1-1.

Ο ΠΑΣ κατάφερε γρήγορα στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γώγος πήρε τη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζουρνατζίδη. Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βγήκαν στη κόντρα με τον Λιάπη που πέρασε πολύ ωραία από τους αμυντικούς της Ξάνθης, έκανε το σουτ, που αρχικά απέκρουσε ο Ζουρναρζίδης, αλλά ο Λώλης πήρε το ριμπάουντ και ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη του ΠΑΣ κάνοντας το 3-1. Στο 65′ η Ξάνθη μείωσε σε 3-2 μετά το σουτ αρχικά του Ιωάννου, το οποίο απέκρουσε ο Πατσιώρας, όμως στη συνέχεια ο Κύπι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να μειώσει για την ομάδα του.

Πιο μετά η Ξάνθη πίεζε ψηλά, αλλά και πάλι ο ΠΑΣ βγήκε στην κόντρα στο 68ο λεπτό με τον Λώλη που νίκησε τον Ζουρνατζίδη για να “γράψει” το τελικό 4-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (U17) (Νίκος Μπαδήνας): Πατσιώρας, Μέγας, Οικονόμου (73′ Λέκκας), Κώστας, Γώγος, Τσούνης (67′ Λαγκας), Λιάπης, Εμβραΐζογλου, Λωλης (83′ Πλατιάς), Παπαδόπουλος (88′ Σαββίδης), Γιωτάκης (56′ Μπελλά).

SKODA Ξάνθη (U17) (Κώστας Μπεδρελής): Ζουρνατζίδης, Θυμιάνης, Λεωντσάκος (58′ Κύπι), Θεοφυλάκης (80′ Ισμέτ), Τενεκές, Τριανταφύλλου, Μελιόπουλος, Γράβας (55′ Ποδαράς), Ιωάννου, Σπυριδωνίδης (70′ Οκάν Σουλεϊμάν), Τσιτσεκίδης (70′ Δουλγέρης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...