Πέμπτη, 25/04/24
ΑΕΛ (U20) - Αστέρας Τρίπολης (U20)

Έριξαν αυλαία με ισοπαλία!

Είπαν… καλό καλοκαίρι ΑΕΛ και Αστέρας!

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και έριξαν αυλαία στις φετινές υποχρεώσεις τους για τη Super League U20.

Οι βυσσινί τερμάτισαν στην 12η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, ενώ οι Αρκάδες πήγαν στους 43 και θα είναι είτε όγδοοι, είτε ένατοι.

Αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα κάνει ο Πλατανιάς στα δύο ματς που έχει να δώσει ακόμα, με τους Χανιώτες να είναι στο -2 από την ομάδα της Τρίπολης.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε νωρίς με τον Καραλούλη, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει μέχρι τέλους τη νίκη γοήτρου, αφού ήρθε η ισοφάριση από τον Αστέρα στο 49′ και πιο συγκεκριμένα με ωραίο σουτ του Τσέκου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

 

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Παπαπολυμέρου, Μασούρας (46′ Τζέκα), Μαστακούλης (46′ λ.τ. Τσιούτσιας), Καλούσης, Αναγνώστης, Καραλούλης, Δερμιτζάκης (75′ Μπαμπατσιάς), Γεωργακόπουλος, Καρατάσιος, Νούσιος, Κουσιάς.

Αστέρας Τρίπολης (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Τσιφτσής, Τσέκος, Γ. Ζήσης (20′ λ.τ. Μπινιώρης), Ευαγγέλου, Μακροστέργιος, Κοντογιαννόπουλος, Νικολακόπουλος, Νάτσης, Συρεγγέλας, Δουβίκας (58′ Α. Ζήσης), Μπαστιανός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...