ΠΑΟΚ U17

Επέστρεψε πάνω στην ώρα ο Τσιγγάρας!

Δεν θα μπορούσε να διαλέξει καλύτερο timing για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ U17 ο Θεοχάρης Τσιγγάρας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του “Δικέφαλου του Βορρά” πριν από περίπου δύο μήνες είχε τραυματιστεί σοβαρά, με αποτέλεσμα να είναι στα “πιτς” και να χάσει μεγάλο μέρος της αγωνιστικής χρονιάς.

Παρόλα αυτά ο πιτσιρικάς του ΠΑΟΚ έκανε δυναμικό comeback στο εκτός έδρας ματς του συλλόγου από τη Θεσσαλονίκη με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου έδειξε πόσο σημαντική ήταν η απουσία του, αφού εκτός του ότι αγωνίστηκε για περίπου 60 λεπτά έδωσε και άλλη πνοή στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του, ενώ ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι για 3-0.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Τσιγγάρας θα είναι ένα ακόμη “όπλο” στα χέρια του τεχνικού των “ασπρόμαυρων”, Βασίλη Μήττα, ενόψει του Final Four που θα γίνει στη Τρίπολη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ “τελείωσε” τον ΠΑΟΚ και πήρε το ντέρμπι της U17!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κόντρα στον...

Πρωταθλητής της Super League U17 ο Παναθηναϊκός!

Παρά την ισοπαλία με 1-1 με την ΑΕΛ, η...

Απτόητη η U15 του ΠΑΟΚ – Δεν την σταμάτησε ούτε η ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την έδρα της ΑΕΚ, επικρατώντας...

Πέρασε από την ΑΕΛ η U15 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με νίκη με 3-0 από την...

Τα highlights της μεγάλης απονομής του Πανιωνίου στη Super League 2 U17!

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και κατέκτησε το πρωτάθλημα U17 της Super League...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ