Τρίτη, 17/02/26
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026
Ιταλία

Έδωσε γη και ύδωρ για 20χρονο… παικταρά η Μίλαν! (vid)

Μία από τις αποκαλύψεις του φετινού ιταλικού πρωταθλήματος κάνει δική της η Μίλαν!

Ο λόγος για τον 20χρονο (γεννηθείς 19 Δεκεμβρίου 1996) Φρανκ Κεσί, ο οποίος περνά σήμερα από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία ανακοινώνεται από τους ροσονέρι.

Ο κεντρικός χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού έβγαλε… μάτια με την φανέλα της Αταλάντα και “ανάγκασε” τους Μιλανέζους να προσφέρουν 28 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν!

Ο πιτσιρικάς, που έχει έφεση στα ανασταλτικά του καθήκοντα, κατέγραψε 30 συμμετοχές στη Serie A, μετρώντας 6 γκολ και 4 ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εκπληκτική κούρσα της Αταλάντα, η οποία τερμάτισε στη τέταρτη θέση!

Μία μεταγραφή που δείχνει και τις προθέσεις των Κινέζων νέων ιδιοκτητών της Μίλαν για να… σπρώξουν χρήμα και να επαναφέρουν τον ιστορικό σύλλογο στην ελίτ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πόσοι σταματούν τελικά το ποδόσφαιρο από τα 16 έως τα 21;

Η σιωπηλή έξοδος των νεαρών ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη Η ποδοσφαιρική...

Τσεκάρει δυο νεαρούς Σέρβους ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο "μάτι" τους Σέρβους ποδοσφαιριστές,...

Πέρασε άνετα από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού...

Φιλική ήττα για την Εθνική Παίδων από την Κροατία!

Στον δεύτερο αγώνα της στο φιλικό τουρνουά, που διεξάγεται...

Νίκη για την ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Πανσερραϊκού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ