Πέμπτη, 25/04/24
Ατρόμητος

“Έδεσε” τον 19χρονο Νάτσο ο Ατρόμητος!

Επιβράβευση του Ατρόμητου σε ένα δικό του παιδί!

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 19χρονο (γεννηθείς 9 Ιουνίου 1998) Σπύρο Νάτσο ως το καλοκαίρι του 2020!

Ο νεαρός μέσος πήγε στους Περιστεριώτες σε ηλικία 14 ετών και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες των τμημάτων υποδομής.

Από το 2015 κι έπειτα από εισήγηση του Ρικάρντο Σα Πίντο, προωθήθηκε στη μεγάλη ομάδα, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στον Ατρόμητο τον πιστεύουν, σκοπεύουν να του δώσουν ευκαιρίες τη νέα σεζόν και το νέο συμβόλαιο επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο…

Η ανακοίνωση

 

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι ο Σπύρος Νάτσος θα συνεχίσει να «μεγαλώνει» μαζί μας και τα επόμενα χρόνια! Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 9 Ιουνίου 1998) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την επέκταση του ισχύοντος συμβολαίου (έληγε τον ερχόμενο Δεκέμβριο) μέχρι τον Ιούνιο του 2020 παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου”.

 

Ο Σπύρος Νάτσος δήλωσε για την εξέλιξη της καριέρας του

 

“Νιώθω μεγάλη χαρά που θα συνεχίσω τα επόμενα χρόνια στον Ατρόμητο γιατί είμαι εδώ από μικρή ηλικία και τον έχω σαν την οικογένεια μου. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους όσοι με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα και πίστεψαν σε εμένα.

 

Επίσης ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μας κύριο Σα Πίντο για την εμπιστοσύνη του που δείχνει σε εμένα και θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να την ανταποδώσω. Από εδώ και πέρα χρειάζεται ακόμη πιο σκληρή δουλειά καθώς ο επόμενος μεγάλος στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ομάδα και να την βοηθήσω να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19

Με δυο μεγάλα ντέρμπι έρχεται η Super League U19!

Το πρωτάθλημα της Super League U19 φτάνει στο τέλος του, με τον Ολυμπιακό να έχει ένα μικρό...
Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...