Κυριακή, 08/09/24
ΑΕΚ

Αυτοί είναι οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ για τον τελικό! (photos)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Με δύο «ενδεκαδάτους» πιτσιρικάδες θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Μανόλο Χιμένεθ έκανε την έκπληξη και συμπεριέλαβε στην αποστολή της «Ένωσης» για το μεγάλο ραντεβού με τον «δικέφαλο του Βορρά» και δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, τον Ηλία Τσέλιο και τον Γιώργο Γιαννούτσο, οι οποίοι δεν αποκλείεται να πάρουν και λίγο χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Ηλίας Τσέλιος

Τσέλιος_ΑΕΚ

Ο μεγαλύτερος εκ των δύο επιλογών του Χιμένεθ, ο Ηλίας Τσέλιος είναι… γέννημα-θρέμα των ακαδημιών της «Ένωσης», στις οποίες και αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα, όταν και προβιβάστηκε στην επαγγελματική ομάδα της ΑΕΚ.

Μικρός στο μάτι αλλά μεγάλος στο… χορτάρι, ο νεαρός άσος των «κιτρινόμαυρων» έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο για τις ομάδες Παίδων και Νέων της χώρας μας ενώ η μεγάλη ευκαιρία στην ΑΕΚ του δόθηκε τον Ιούλιο του 2016 όταν και υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του.

Το ντεμπούτο του το πραγματοποίησε στις 26 Νοεμβρίου του 2016 σε αγώνα κόντρα στον Πλατανιά. Έκτοτε έχει αγωνιστεί δύο φορές στο πρωτάθλημα και σε αντίστοιχα παιχνίδια για το Κύπελλο.

Γιώργος Γιαννούτσος

Γιαννούτσος_ΑΕΚ

Ο «Βενιαμίν» της αποστολής κόντρα στον ΠΑΟΚ, Γιώργος Γιαννούτσος, είναι ένας ακόμα από τους πολλά υποσχόμενους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ.

Καταγόμενος από τα Ψαχνά Ευβοίας, ο νεαρός ποδοσφαιριστής προέρχεται και αυτός από τα τμήματα υποδομής της «Ένωσης» ενώ υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ΑΕΚ επίσης το καλοκαίρι του 2016.

Ο Γιαννούτσος αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στην άμυνα ενώ όντας επαγγελματίας έχει χρησιμοποιηθεί σε δύο μόλις παιχνίδια Κυπέλλου και έναν αγώνα πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...