Παρασκευή, 29/03/24
Ισπανία

Ακόμα ένα “αστεράκι” θέλει η Ρεάλ! (vid)

Αλλαγή σκεπτικού φαίνεται πως έχει κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης όσον αφορά το τρόπο που κάνει μεταγραφές από τότε που στην ομάδα βρίσκεται ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι “μερένχες” δίνουν και πάλι πολλά εκατομμύρια ευρώ για τις προσθήκες τους. Αλλά το κάνουν αυτό για νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν προοπτική εξέλιξης και όχι “έτοιμους”, όπως τόσα χρόνια πριν.

Έτσι, μετά τον Βινίσους Τζούνιορ οι άνθρωποι της “βασίλισσας” κινούνται για την αγορά του 20χρονου (γεννήθηκε το 1997) μέσου της Ρεάλ Μπέτις, Ντάνι Θεμπάγιος.

Ο πιτσιρικάς μέσος έκανε φανταστική χρονιά με τους Ανδαλουσιάνους, με αποτέλεσμα να κάνει τόσο τη Ρεάλ όσο και την Ατλέτικο να τον παρακολουθούν από κοντά με τους νέους πρωταθλητές Ισπανίας να δείχνουν πιο κοντά στην αγορά τους δίνοντας στη Μπέτις 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρουν στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, ενώ στη συνέχεια θα τον δώσουν και πάλι δανεικό για ένα χρόνο στους “βερδιμπλάνκος”, ώστε να αποκτήσει ακόμη περισσότερη εμπειρία και να “ψηθεί” πιο πολύ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ Ακαδημία

Στην… Ολλανδία η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει αναδείξει αυθεντικά ταλέντα τα τελευταία χρόνια. Μία προσπάθεια...
Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...