Παρασκευή, 29/03/24
ΠΑΟΚ (U20) - Κέρκυρα (U20)

Τριάρα για την U20 του ΠΑΟΚ! (photos)

Πως κατεβηκε η U20 του ΠΑΟΚ

Οι Γκαρσία και Παπαβασιλείου “κατέβασαν” την ομάδα με 4-3-3, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κανελίδη, στο ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο, στα άκρα τους Παπαθανασίου και Γιαλαμούδη, στο κέντρο της άμυνας τους Διαμαντή από την U17 και Δημητρίου, ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του, εξάρι ξεκίνησε ο Μίσκοβιτς, μπροστά του οι Κόζακ και Χατζηστραβός, ενώ η τριπλέτα της επίθεσης απαρτίστηκε από τους Τζοβάρα, Ματθαίου και Σταθόπουλο.

Η ροή του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και κατάφερε στο πρώτο 20λεπτο να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 8′ ο Ματθαίου μετά από σέντρα του Κόζακ έκανε το 1-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Τζοβάρας έκανε ωραία ενέργεια, ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας έδιωξε, αλλά η μπάλα πήγε στον Χατζηστραβό, ο οποίος εκτέλεσε για το 2-0. Ο Δικέφαλος είχε κι άλλες ευκαιρίες να τελειώσει το ματς αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η ΑΟΚ Κέρκυρα να μπει ξανά στο παιχνίδι, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που υπέδειξε ο διαιτητής για κράτημα του Γιαλαμούδη εντός περιοχής, σε μία αμφισβητούμενη φάση. Το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα. Στην επανάληψη του σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο, την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η υπεροχή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 60′, όταν ο Χατζηστραβός έκανε εξαιρετική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, με τον Τζοβάρα να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και να κάνει το 3-1. Στο 68′ ο ρέφερι της αναμέτρησης έδωσε ένα ακόμα πέναλτι στους φιλοξενούμενους, το οποίο προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Δικεφάλου, σε μαρκάρισμα του Δημητρίου, με το οποίο μείωσαν εκ νέου στο γκολ. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ο ρυθμός έπεσε, οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κινδύνους μπροστά από τις δύο εστίες και το 3-2 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ U20: Κανελίδης, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δημητρίου, Διαμαντής, Μίσκοβιτς (46′ Αηδονίδης) , Χατζηστραβός, Κόζαμ, Ματθαίου (65′ Παπαδόπουλος), Τζοβάρας, Σταθόπουλος (46′ Υφαντίδης)

ΑΟΚ Κέρκυρα U20: Αναμένεται

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...