Ξάνθη (U17) - Λάρισα (U17)

Τρένο η U17 της Ξάνθης! Παρέμεινε στην κορυφή!

Τρένο… χωρίς στάσεις η U17 της Ξάνθης. Χωρίς να δυσκολευτεί, κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη θέση της Super League U17, νικώντας την Λάρισα με 3-2 για την 26 αγωνιστική.

Το φιλμ του αγώνα

Με την έναρξη του παιχνιδιού και μόλις στο 3ο λεπτό, η Ξανθιώτικη ομάδα βρήκε δίχτυα με τον Άγγελο Γκατζόγια. Στο 36ο λεπτό, ο Δουλγέρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2-0, ενώ ο Ιωάννου στο 40ο λεπτό ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Η Λάρισα κατάφερε να μειώσει σε 3-1 στο 42′ με τον Χριστιανό. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε ήρεμα, με την ομάδα της Λάρισας να κάνει το 3-2 στο 90′ με την κεφαλιά του Μορφάκη. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Δρακίδης με βοηθούς τους Ζηλούδη και Κορομπέλη της ΕΠΣ Θράκης.

Συνθέσεις

Ξάνθη U17: Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου (72′ Ποδαρας), Λεωντσάκος (60′ Σπυριδωνίδης), Θυμιάνης (87′ Τηλαβερίδης), Θεοφυλάκης, Μελιόπουλος (66′ Κριεζής) Γκατζόγιας, Γράβας, Ιωάννου, Δουλγέρης, Σουλεϊμάν (78′ Κιούπης).

ΑΕΛ U17: Παπαπολυμέρου, Πλατάνας (46′ Κυρμιτζής), Μαλάκος, Φουρκιώτης, Καλαπανίδας (60′ Βάνης), Χριστιανός, Καλύβας (46′ Κακαράντζας), Τόπης (60′ Γκαλγκανόπουλος), Μορφάκης, Πινακάς, Καμπέρης (67′ Κατσαρός).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τριάρα” και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Youth League!

Με επιβλητική εμφάνιση και τρία τέρματα στην Τούμπα, η...

Η Ρεάλ έβαλε… τέλος στο αήττητο της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στη...

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

Επέστρεψε με χαμόγελα και… μετάλλια η Εθνική ομάδα!

Με τα μετάλλια της 3ης θέσης επέστρεψε στην Ελλάδα...

Παράγουν οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες αρκετά ταλέντα;

Η ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελεί μία από τις σημαντικότερες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ