Παρασκευή, 29/03/24
Κέρκυρα (U20) - Ολυμπιακός (U20)

Το “τρένο” του Ολυμπιακού δεν έκανε στάση ούτε στην Κέρκυρα!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 την Κέρκυρα, σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Super League U20 και πλέον είναι μια “ανάσα” απο την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε κάποιες φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Στο δεύτερο μέρος όμως οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν την απόδοση τους και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Στο 67′ ο Κιρτζιαλίδης με σουτ άνοιξε το σκορ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κωστανάσιος διαμόρφωσε το τελικό 0-2, έπειτα απο αντεπίθεση.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Βασίλη Βούζα η οποία είναι αήττητη για 25 αγώνες (22 νίκες-3 ισοπαλίες) είναι ο Λεβαδειακός και σε περίπτωση νίκης την Κυριακή (9/4, 12:00) θα στεφτεί Πρωταθλήτρια. Ο Ολυμπιακός μετά από 25 αγώνες έχει 69 βαθμούς ενώ ο Παναθηναϊκός που είναι στη θέση έχει 56.

Οι συνθέσεις:

Για την U20 της Κέρκυρας: Λαδάς, Βλάχος, Γραμμένος, Τζατζανάς, Ματσοβήλα, Τσιριγώτης, Βασιλάκης, Τσάνης, Τρεπεκλής, Ζαϊμι, Μίσκου.

Έπαιξαν και οι: Κυζιρίδης, Γεωργόπουλος, Μουσαζάντε.

Η σύνθεση της U20 του Ολυμπιακού: Γαβαλάς, Κουγιός (73′ Ξύδας), Νικολάου (55′ Βρουσάι), Τόλι, Φουάσης, Μεγαρίτης, Λάμπρου, Ξενιτίδης, Κιρτζιαλίδης, Κωστανάσιος, Βάρκας (69′ Καμπετσής). 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας σημείωσε:

“Είχαμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά βρήκαμε τρόπους να διασπάσουμε την άμυνα του και να πάρουμε τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση και την διάθεση των παικτών μου αλλά αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε έτσι έως το φινάλε. Έχουμε ακόμη πέντε αγώνες που πρέπει να τους δούμε σαν τελικούς. Μπορεί μαθηματικά η υπόθεση τίτλος να τελειώσει αυτή την εβδομάδα για την ομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε. Σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση όλοι δίνουν εξετάσεις και όταν είσαι μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...