ΑΕΚ (U15) - Παναθηναϊκός (U15)

“Τετράσφαιρη” η ΑΕΚ στο ντέρμπι της U15! (photos)

Μεγάλη νίκη πέτυχε η U15 της ΑΕΚ, που επικράτησε του Παναθηναϊκού με 4-0, σε παιχνίδι που διεξήχθη στα Βριλήσσια.

Η ΑΕΚ είχε την απόλυτη υπεροχή και προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με τα γκολ του ΑποστόληΜάριου Γιαννόπουλου στο 7‘ και του Στέφανου Κάτσικα στο 38‘. Οι ίδιοι ποδοσφαιριστές σκόραραν με την ίδια σειρά και στο δεύτερο ημίχρονο (41Γιαννόπουλος, 47Κάτσικας) ενώ η ΑΕΚ έχασε και ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά ανήμπορος να απειλήσει την εστία του Παπαγγελή. Η ΑΕΚ από την άλλη έκανε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια και δίκαια πήρε την “ευρεία” νίκη.

Η σύνθεση της U15 της ΑΕΚΠαπαγγελής, Κουρέας, Βουτσινάς, Θεοδώρου, Γκέκας, Πανταζέλος (63′ Αντωνόπουλος) Κάτσικας, Γιαννόπουλος (54′ Μαχαιράς) Τσερικλός(46′ Νικολόπουλος) Γεωργιόπουλος (63′ Δημητρίου) Μαντζουρανάκης (55′ Παπάζογλου)

Η σύνθεση της U15 του Παναθηναϊκού: Αναμένεται

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επτά… ταλεντάκια μετακομίζουν στην U15 του ΟΦΗ!

Επτά παίκτες από τον Αστέρα Ρεθύμνου μετακομίζουν στην U15...

Η Άρσεναλ ήρθε για Τζολάκη, αλλά…

Ο Κωνσταντής Τζολάκης έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει για το...

Η U15 του Παναιτωλικού απέκτησε νεαρό από την Ακαδημία Σφακιανάκη!

Ένας ακόμα νεαρός ποδοσφαιριστής που διαμορφώθηκε στην Ακαδημία Σφακιανάκη...

Ο ΠΑΟΚ πάει για την… έκπληξη στην Ακαδημία του!

Σοβαρό ενδιαφέρον για τη συνεργασία με τον Τίμο Καβακά...

Ο ΟΦΗ στην… κορυφή της Ελλάδας για τη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών από την ακαδημία!

Μια αποκαλυπτική στατιστική έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ