Αστέρας Τρίπολης

Στην πρώτη ομάδα του Αστέρα ο Αντζουλάς!

Ο 17χρονος Γιώργος Αντζουλάς αγωνίζεται στην U17 του Αστέρα Τρίπολης και φέτος είναι από τους MVP της Super League U17. Στον προχθεσινό αγώνα του Αστέρα με τον Ατρόμητο, βρέθηκε στο γήπεδο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος και ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης.

Ο προπονητής των Αρκάδων έχει παρακολουθήσει πολλές φορές τον νεαρό Αντζουλά και είναι εντυπωσιασμένος με τις αμυντικές επιδόσεις του 17χρονου. Έτσι ο Βεργέτης κάλεσε τον νεαρό στην προπόνηση της πρώτης ομάδας, με τον Γιώργο Αντζουλά να ετοιμάζεται να “πιάσει” την ευκαιρία.

Η U17 του Αστέρα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και διαθέτει αρκετό ταλέντο, ικανό για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες τς πρώτης ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυπελλούχος στην Γερμανία ο νεαρός Τσίγκας!

Η U19 της Στουτγκάρδης κατέκτησε το κύπελλο Νέων της...

Οι νεαροί του Άρη έχουν κάνει… κλικ στον Γρηγορίου!

Η φετινή U19 του Άρη δεν κατέκτησε το Κύπελλο...

Φινάλε με νίκη για τον ΠΑΟΚ στον Βόλο!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 2-1...

Ένα Ελληνόπουλο στους κορυφαίους δημιουργούς της Αμερικής!

Ένα Ελληνόπουλο, ένα δικό μας παιδί, ο νεαρός Νικόλας...

Εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών vs προπονητών!

Στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο η λέξη "εξέλιξη" ακούγεται πιο συχνά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ