Γερμανία

Στη Diepersdorf ο νεαρός Κεραμίδας! (photo)

Ο 19χρονος αριστερός χαφ (18/09/1997) Δημήτριος-Άγγελος Κεραμίδας, πρώην ποδοσφαιριστης της ΑΕΛ Καλλονής U20, στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, εντάχθηκε στο δυναμικό της Spvgg Diepersdorf στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας.

Ο νεαρός ξεχώρισε άμεσα για τις ικανότητες του και η ευκαιρία από την Γερμανική ομάδα ήρθε γρήγορα, με τον 19χρονο να έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει και σε ένα ξένο πρωτάθλημα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστης θα αγωνισθεί στην νέα του ομάδα έως τον Ιούνιο του 2017, έχοντας πλέον ως πλάνο την μεταγραφή του το καλοκαίρι σε Ολλανδία ή Αγγλία.

 

“Είμαι χαρούμενος, που μετά από σκληρή δουλειά, έχω πλέον στα χεριά μου την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο επαγγελματικά. Άπο το ερχόμενο καλοκαίρι, εύχομαι όλα να πάνε καλά και δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, για να εκπληρώσω ένα ακόμη όνειρο… να κληθώ στην Εθνική Ελπίδων (U21).” ήταν τα λόγια του 19χρονου Κεραμίδα.

dimi vs erlangen 2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League 2 U17!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε το πρόγραμμα της...

Πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού παραδίδουν μαθήματα αθλητισμού!

Τα ταλεντάκια του Παναθηναϊκού παραδίδουν απλόχερα μαθήματα... ηθικής στους...

Αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη – Επενδύσεις, αποτελέσματα και Προοπτικές!

Κατά την πενταετία 2020–2025, οι ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές Ακαδημίες γνώρισαν...

ΣΟΚ – Μαχαίρωσαν νεαρό ποδοσφαιριστή!

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό έχει συνταράξει την ποδοσφαιρική κοινότητα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ