Παναιτωλικός (U17) - Ξάνθη (U17)

Σημαντικό “διπλό” για την U17 της Ξάνθης στο Emileon!

Με σκορ 2-0 πέρασε από το Αγρίνιο η U17 της Ξάνθης, επικρατώντας του Παναιτωλικού, για το πρωτάθλημα της Super League U17.

Η Ξάνθη από την αρχή της αναμέτρησης είχε την κατοχή, με τον Παναιτωλικό να αμύνεται και να δημιουργεί προϋποθέσεις αντεπίθεσης. Το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή διαμορφώθηκε στο β’ μέρος με τα γκολ των Σουλεϊμάν Οκάν (60′) και Ιωάννου (85′). Οι δύο σκόρερ αλλά και ο Μελιόπουλος στο πρώτο μέρος είχαν νικηθεί από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στα τετ α τετ που είχαν και στις πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες αυτού του διαστήματος.

Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι έφτασαν πλέον τους 58 βαθμούς συνεχίζοντας στην 1η θέση ενώ ο ΠΑΟΚ έχει 53 με δύο αγώνες λιγότερους.

Συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Καλαντζής, Ντόβας (58’ Χοχτούλας), Θώδης (78’ Μπακαδήμας), Μελιάδης, Ζότα, Τσιαντής, Πατίλας, Σκόνδρας (84’ Μπελεβώνης), Παναγιωτίδης (70’ Μαντζανάς), Λιάβας, Πανταζής (84’ Μπινιάρος).

Ξάνθη: Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος (85′ Ισμέτ), Θεοφυλάκης, Θυμιάνης, Μελιόπουλος, Σουλεϊμάν, Γράβας (60′ Τσιλιγγίρης 80′ λ.τρ. Κιούπης), Ιωάννου, Γκατζόγιας (75′ Ποδάρας), Σπυριδωνίδης (70′ Κιολεϊδης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τεσσάρα” στη Λετονία έριξε η Εθνική Ελπίδων και κοιτάζει… πρόκριση!

Μια εμφατική νίκη με 4-2 επί της Λετονίας πανηγύρισε...

“Ξέσπασε” στην Ελβετία η Εθνική Παίδων!

Με χατ τρικ του Κωνσταντίνου Σούβλατζη και ένα ακόμη...

H Marca δείχνει… Ολυμπιακό και τις Ακαδημίες του πίσω από την Εθνική!

Όταν θέλεις να καταλάβεις από πού ξεπήδησε η νέα,...

Ο Ολυμπιακός “χτύπησε” Ελληνόπουλο από την… Πολωνία!

Με το ρολόι να μετράει αντίστροφα προς τη λήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ