Πέμπτη, 18/04/24
Ολυμπιακός U20

“Σήκωσε” το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! (photos/vids)

Η U20 του Ολυμπιακού,  που έχει κατακτήσει τα πάντα στην Ελλάδα και έχει γίνει γνωστή και στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, παρέμεινε στην κορυφή για σερί χρονιά και το μεσημέρι του Σαββάτου οι Πρωταθλητές πήραν αυτό για το οποίο πάσχισαν όλη τη σεζόν… Την κούπα και τα μετάλλια του Πρωταθλητή.

Άνετη επικράτηση με άρωμα… φιέστας! (photos/vid)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο κ. Παύλου μιλώντας πριν από την απονομή στάθηκε στην τεράστια συμβολή του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στην γιγάντωση της Ακαδημίας την ερυθρολεύκων:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της U20 και στο τεχνικό επιτελείο, για την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Σήμερα, γιορτάζουμε κι ένα νέο ρεκόρ, το οποίο είναι, τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, από την U20. Αυτό δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, αυτό έχει προέλθει από πολλούς ανθρώπους που αγαπάνε τον Ολυμπκιακό, είναι Ολυμπιακοί, έχουν αφοσίωση και πίστη στην ομάδα τους και έχουν κάνει πολλές υπερβάσεις για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Θα ήθελα να πω και κάτι άλλο ακόμη. Οι επιτυχίες της Ακαδημίας και η ένταξη ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα ήταν η θέληση και η απαίτηση του Προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πίστεψε, εμπιστεύτηκε και επένδυσε όσο κανένας άλλος πρόεδρος ΠΑΕ. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις άλλες δύο ομάδες μας, την U17 και την U15, που μπαίνουν στην τελική ευθεία, για να κατακτήσουν κι αυτοί τα πρωταθλήματά τους”.

 

Ο πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Στράτος από την πλευρά του τόνισε:

“Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη. Είναι τιμή μου που είμαι σ’ ένα σπουδαίο αθλητική κέντρο ενός σπουδαίου ποδοσφαρικού συλλόγου και όχι μόνο για να απονείμω το κύπελλο του Πρωταθλητή σε μια εξαιρετική ομάδα. Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές, το επιτελείο, τον κ. Παύλου και όλους τους ανθρώπους της Ακαδημίας που δούλεψαν γι’ αυτό. Να ευχηθώ να είστε γεροί στα παιδιά και να φτάσετε όσο ψηλά μπορείτε και αξίζει η ομάδα που υπηρετείται. Να συγχαρώ τους φθιλάθους, τους γονείς, τα μικρότερα τμήματα των Ακαδημιών του Ολυμπιακου και να ζητήσω από όλους ως πρόεδρος της Super League  να θυμάστε ότι είστε οι οπαδοί μιας σπουδαίας ομάδας που είναι κολώνα για το ποδόσφαιρο μας και αυτό το έχει ανάγκη να είστε δίπλα με τον τρόπο που εσείς ξέρετε και μπορείτε. Ευχαριστώ πολύ”.

 

Καραταΐδης: “Ευχαριστούμε τον κ. Μαρινάκη”

“Το πιο σημαντικό είναι αυτό που έγινε τη φετινή χρονιά να μην είναι φωτοβολίδα και να έχει συνέχεια. Έρχονται από πίσω πολύ αξιόλογες φουρνιές στην Ακαδημία. Η ομάδα μας έχει ανάγκη το ελληνικό στοιχείο. Υπάρχουν παιδιά που μπορεί να το υποστηρίξουν αυτό και να ζήσουν το όνειρο τους. Για την Κ20 θα πω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να κατακτήσεις 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα. Όπως είπε και ο κ. Παύλου τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτε από άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Δουλεύουμε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες και τα παιδιά έχουν τα πάντα.Η αγάπη, το μεράκι και η επένδυση του Προέδρου είναι τεράστια. Οφείλουμε να πούμε έναν μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μαρινάκη και στον κ. Παύλου. Θέλουμε να έχει συνέχεια η παραγωγή παικτών. Να συνεχίσουμε αυτό που έγινε με τον Ρέτσο, τον Μανθάτη, τον Νικολάου και τον Ανδρούτσο”.

 

Βούζας: “Συνεχίζουμε πιο δυνατά”

Ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Βούζας είπε:

“Συγχαρητήρια σ’ όλους, στα παιδιά και στους συνεργάτες μου. Είναι μια εξαιρετική χρονιά η οποία θέλουμε να τελειώσε με το αήττητο. Φέτος είμαστε διπλά ευτυχισμένοι που παιδιά από την Ακαδημία αγωνίζονται στην μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού. Είναι το παράσημο για την δουλειά όλων μας. Συνεχίζουμε κάθε χρόνο πιο δυνατά. Ευχαριστούμε τον κ. Παύλου που είναι καθημερινά δίπλα μας και μας στηρίζει και φυσικά τον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη που επενδύει συνεχώς στην Ακαδημία και μας παρέχει τα πάντα. Οφείλουμε για το αύριο του Ολυμπιακού να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακόμη πιο δυνατά και μεθοδικά”.

 

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ολυμπιακού Κώστας Πλέγας σημείωσε:

“Είμαι υπερήφανος που κατακτώ το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα με την U20. Είμαι μέλος της ομάδας και στα τρία. Είναι σημαντικό να είσαι μέλος του κορυφαίου συλλόγου της χώρας και ενός εκ των μεγαλυτέρων στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μας για την σπουδαία αυτή χρονιά η οποία θα επιδιώξουμε να τελειώσει μ’ έναν ακόμη μοναδικό ρεκόρ. Το αήττητο”.

 

Ο Κώστας Μεγαρίτης από την πλευρά του σημείωσε:

“Είναι μια σημαντική ημέρα για όλους μας. Το δύσκολο δεν είναι να πάρεις το πρωτάθλημα αλλά να παραμείνεις για τρία χρόνια στην κορυφή. Στόχος φυσικά είναι και το αήττητο. Η ομάδα έχει πετύχει πολλά μπορεί και περισσότερα. Στόχος προσωπικός μου είναι ν’ ανέβω στην πρώτη ομάδα”.

 

Ο Στάθης Λάμπρου, ο οποίος ξεκίνησε από την Σχολή μας στη Χαλκίδα και έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα U20 και ένα U17 υπογράμμισε:

“Μπράβο σ’ όλους. Η ομάδα μας δείχνει όλα αυτά τα χρόνια γιατί είναι στην κορυφή. Έχει φοβερούς παίκτες. Ευχαριστούμε τους προπονητές μας και όλους όσους μας στηρίζουν. Είμαστε μέλη της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδος και αυτό κάνει πιο σημαντική την κάθε επιτυχία μας”.

 

ΡΟΣΤΕΡ

 

Οι ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν το 3ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα είναι οι: Αγγελόπουλος Ιωάννης, Αγγελόπουλος Ιωάννης (τερματοφύλακας), Αγιώτης Γεώργιος, Αμπάρα Στέφανος, Ανδρούτσος Αθανάσιος, Αντωνόπουλος Βασίλειος, Βάρκας Ιωάννης, Βρουσάι Μάριος, Γαβαλάς Ιάσων, Γιανναράκης Αθανάσιος, Καμπετσής Αργύρης, Καράδαης Χρήστος, Κηπουρός Κωνσταντίνος, Κιρτζιαλίδης Κωνσταντίνος, Κουγιός Σταύρος, Κωστανάσιος Αθανάσιος, Λάμπρου Στάθης, Μανθάτης Γεώργιος, Μαρκουλάκης Χρήστος, Μεγαρίτης Κωνσταντίνος, Νικολάου Δημήτρης, Ξενιτίδης Γεώργιος, Ξύδας Γεώργιος, Πανάγου Κωνσταντίνος, Πέιος Νικόλαος, Πλέγας Κωνσταντίνος, Σκαφίδας Δημήτριος, Τασιούλης Δημήτριος, Τόλι Άρντιτ, Τσιλίκης Φώτης, Τσιμπούκας Θωμάς, Φουάσης Αντώνης, Χατζηιωαννίδης Ιωάννης, Χατζηχρήστου Χρήστος, Χρήστου Κωνσταντίνος.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Βασίλης Βούζας με συνεργάτες τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Φώτη Στρακόσια. Δυο αγώνες στον πάγκο της ομάδας κάθισε ο Νίκος Τοπολιάτης. Γυμναστής της ομάδας είναι ο Θανάσης Ρωσίδης, υπεύθυνος γυμναστηρίου ο Βαγγέλης Κουτσογιάννης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Χρήστος Θεοδώρου, αναλύτρια η Κατερίνα Φαλίδα, γιατρός ο Αλέξανδρος Κοϊνης, φυσιοθεραπευτής ο Αλέξης Καπετανάκης, αθλητικός ψυχολόγος ο Γιάννης Ζαρώτης και φροντιστές ο Τάκης Μητροφάνης και ο Παύλος Πιτσιλίδης.

 

Δείτε το video του Olympiacos TV:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Ο Τσάμπι Αλόνσο στέλνει… σκάουτερ για νεαρό του Ολυμπιακού!

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο φέρεται να έχει βάλει στο... μάτι τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που...
Εθνική (U18)

Έ”χ”ασε την νίκη η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική U18 ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη...
Ολυμπιακός

Πρώτα Κωνσταντινούπολη και μετά… Νιόν για τον Κουτσίδη!

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί σε δυο... αναμετρήσεις μέσα σε λίγες ώρες, για να καλύψει την ομάδα...
Ολυμπιακός (U19)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την τελική φάση του...

Οι “ερυθρόλευκοι” ταξίδεψαν σήμερα (16/4, 08:35) για την Γενεύη και από εκεί για την Νιόν της Ελβετίας,...
Αγγλία

“Δεν είναι παράλογο να κοιτάζει η Γουέστ Χαμ τον...

Ενας... γνώστης του Αγγλικού πρωταθλήματος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Γουεστ Χαμ για τον νεαρο ποδοσφαιριστη. Στο Metropolis 95.5...