Κυριακή, 19/05/24
Λεβαδειακός (U20) - Ολυμπιακός (U20)

Πρωταθλητής και μαθηματικά ο Ολυμπιακός! (photos)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εκτός έδρας τον Λεβαδειακό με 3-1 για την 28η αγωνιστική της Super League U20, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή.

Oι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν στο 13′ με τον Κιρτζιαλίδη. Στο 22′ ο Μεγαρίτης έκανε το 0-2 μετά απο κόρνερ του Τασιούλη. Στο 81′ ο Γρηγοριάδης μείωσε σε 1-2, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 1-3 με τον Καμπετσή στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Χάρη σε αυτή τη νίκη του, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή. Αυτή μάλιστα είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που η U20 των “Πειραιωτών” κατακτά το πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U20 του ΛεβαδειακούΣφυρίδης, Βυθούλκας, Μερεντίτης, Φάσσας,Γεωργακόπουλος (46’ Σαραντίδης), Γρηγοριάδης, Δαρδαμάνης, Λιάγκας, Μέσι (70’ Παπαθεοδώρου), Νίκας, Ζυμπέρι (86’ Πόρης).

Η σύνθεση της U20 του ΟλυμπιακούΓαβαλάς, Ξύδας (67’ Αγιώτης), Φουάσης (58’ Κουγιός), Λάμπρου, Τόλι, Πλέγας, Κιρτζιαλίδης, Τασιούλης (71’ Τσιλίκης), Μεγαρίτης, Βρουσάι, Καμπετσής.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος σημείωσε:

Συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια και το κατόρθωμα τους. Το Πρωτάθλημα ανήκει σ’ αυτά. Αποδείξαμε πως διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τους πιο ποιοτικούς παίκτες στην ηλικία τους. Είναι σημαντικό να είσαι για 3 συνεχή χρόνια στην κορυφή αλλά το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι παιδιά της Ακαδημίας παίζουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Θα συνεχίσουμε με στόχο την κατάκτηση και άλλων Πρωταθλημάτων και φυσικά για να δώσουμε και άλλα παιδιά στην μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία έχει φυσικά η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Παύλου που είναι πάντα δίπλα μας και μας παρέχουν τα πάντα

 

Ο αρχηγός Άρντιτ Τόλι είπε:

Είμαι από τους τυχερούς που έχω πάρει 3 συνεχόμενα Πρωταθλήματα. Είναι μια σπουδαία ημέρα για εμάς. Μπράβο σ’όλους. Στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές, στον Διευθυντή της Ακαδημίας. Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος και αυτά τα τρία χρόνια διαπρέπουμε και εντός συνόρων αλλά και στην Ευρώπη. Δεν είναι σημαντικό μόνο ότι κερδίζουμε αλλά και ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο

 

Ο Κώστας Μεγαρίτης τόνισε:

Είναι ένα κατόρθωμα. Είμαστε περήφανοι που κερδίσαμε και αυτό το Πρωτάθλημα και ανήκουμε στον Ολυμπιακό. Αυτός ο σύλλογος είναι μοναδικός. Τώρα θέλουμε το αήττητο. Κάθε ημέρα βάζουμε καινούργιους στόχους. Δεν μας φτάνει μόνο η κορυφή. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι σ’ όλους τους τομείς

 

Ο Μάριος Βρουσάι που είναι και πρώτος σκόρερ με 19 γκολ σημείωσε:

Μπράβο σ’ όλους. Ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά με ωραίο ποδόσφαιρο πήρα και αυτό το Πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε για το αήττητο. Θέλουμε να το πετύχουμε και αυτό. Στόχος μου είναι να τελειώσει η χρονιά και εάν αξίζω να είμαι στην προετοιμασία της μεγάλης ομάδας.

 

Δείτε photos από τα πανηγύρια:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ (U15) - Παναθηναϊκός (U15)

Στον τελικό της Super League U15 ο ΠΑΟΚ κόντρα...

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση με 2-1 στην διαδικασία των πέναλτι, επί του Παναθηναϊκού και...
ΠΑΟΚ (U15) - Παναθηναϊκός (U15)

ΖΩΝΤΑΝΑ ο μεγάλος δεύτερος ημιτελικός της Super League U15!

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους, στον δεύτερο ημιτελικό της Super League U15, με φόντο τον...
Ολυμπιακός (U15)

“Ελέγχαμε πλήρως τον αγώνα”!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του, που πήρε την πρόκριση επί του Άρη....
Κηφισιά (U19) - Ολυμπιακός (U19)

Πέρασε από την Κηφισιά και… κοντά σε πρωτάθλημα ο...

Ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-0 από την έδρα της Κηφισιάς και έχει ένα ακόμη παιχνίδι για να...
ΠΑΟΚ (U19) - ΠΑΣ Γιάννινα (U19)

Εύκολο μεσημέρι για την U19 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το παιχνίδι επί του ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με 4-1, για την 18η...