Παρασκευή, 29/03/24
Αγγλία

Μεγάλα “ζόρια” για τη Λίβερπουλ!

Πρόστιμο 100.000 λιρών και 12μηνη απαγόρευση να υπογράψει νεαρούς ποδοσφαιριστές που πηγαίνουν σχολείο, επιβλήθηκε στη Λίβερπουλ. Οι “reds” κατηγορούνται ότι ζήτησαν από τον πατέρα ενός 11χρονου, να πει ψέματα στους δικηγόρους που είχαν αναλάβει την υπόθεση, με αντάλλαγμα την πληρωμή σχολικών διδάκτρων, που θα εξασφαλίζει την ένταξη τους στην ομάδα.

Η “Telegraph” ισχυρίζεται ότι η Λίβερπουλ πρόσφερε επίσης όλα τα έξοδα μετακίνησης για διαγωνισμούς σε Δανία και Παρίσι, χρήματα για να επιδιορθώσει ο πατέρας το αυτοκίνητό του καθώς και 50 λίρες στο παιδί για κάθε φορά που έκανε προπόνηση στην ακαδημία της ομάδας.

Οι οικογένεια του 11χρονου “δείχνει” τον Ίαν Μπάριγκαν, ότι έκανε της εν λόγω προσφορές. Ο Μπάριγκαν ασχολείται με την εύρεση νεαρών ποδοσφαιριστών για την ένταξη τους στις Ακαδημίες. Από την πλευρά της η Λίβερπουλ αρνείται τους ισχυρισμούς της οικογένειας, ότι δύο εκπρόσωποι από το club ζήτησαν από τον πατέρα να πει ψέματα στον δικηγόρο της Πρέμιερ Λιγκ τον Σεπτέμβρη.

Στη δημοσιότητα υπάρχει ακόμη μια καταγγελία, που έχει σχέση με τον μεγαλύτερο αδερφό του νεαρού. Φέρεται πως η Λίβερπουλ θα προσέφερε 5000 λίρες για τα σχολικά δίδακτρα, σε περίπτωση που η οικογένεια απέσυρε τις κατηγορίες. Ο αδερφός συνομίλησε με τον διευθυντή της Ακαδημίας, Άλεξ Ίνγκλετχορπ και τον υπεύθυνο των ακαδημιών, Νικ Μάρσαλ και μάλιστα τους ηχογράφησε.

Η οικογένεια ισχυρίζεται πως ο Μπάριγκαν έδωσε μία λίστα με προσφορές στην οικογένεια, η τελευταία από τις οποίες συζητήθηκε τον Αύγουστο του 2016, ένα μήνα αφότου ξεκίνησαν να ισχύουν οι νέοι κανονισμοί (οι οποίοι απαγορεύουν ομάδες να προσφέρουν τέτοιες παροχές για την υπογραφή μικρών, σε ηλικία, ποδοσφαιριστών). Αυτή η λίστα βρίσκεται πλεόν στα χέρια των ανθρώπων της Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...