Ισπανία

Καταγγελίες για στημένο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα Β’!

“Φωτιά” έχουν πάρει τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα στην Ισπανία, μετά τις δηλώσεις ενός ποδοσφαιριστή ομάδας της τρίτης κατηγορίας για την χειραγώγηση του αγώνα της ομάδας του, κόντρα στην Μπαρτσελόνα Β’.

Πρόκειται για το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα Β’ και την Ελντένσε για την Segunda 2, το οποίο έληξε με 12-0 υπέρ των “μπλαουγκράνα”.

Ο Τσείκ Σάαντ της Ελντένσε μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας και εξαπέλυσε πυρά εναντίον συμπαικτών του, υποστηρίζοντας πως δωροδοκήθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Σάαντ ανέφερε:

“Γνωρίζω ποιοι συμπαίκτες μου είναι, αλλά δεν θα πω ακόμα τα ονόματά τους. Είναι τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο ένας ήρθε και μου είπε: “Αυτό το παιχνίδι έχει πουληθεί. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να παίξεις;” Θα έπρεπε να ξέρει την απάντησή μου πριν με ρωτήσει. Του απάντησα αρνητικά και έτσι βγήκα από την αρχική ενδεκάδα. Μετά το τέλος του αγώνα, όταν ανεβήκαμε στο πούλμαν για να φύγουμε, κάποιοι από αυτούς με πλησίασαν και άρχισαν να με κοροϊδεύουν. Ξέρω ποιος είναι ο αρχηγός τους. Αυτός κάνει κουμάντο. Δεν με ενδιαφέρει ότι είχαμε απέναντί μας τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Θα έβγαινα να πω την αλήθεια ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Έχω δεχθεί και απειλές, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Όταν θα με καλέσουν να πω τα ονόματα, θα πω. Ο προπονητής μου είπε ότι συνέβαινε κάτι περίεργο στον αγώνα. Κανένας από τους παίκτες που ήταν στον πάγκο δεν ήθελε να μπει ως αλλαγή από φόβο ότι θα τους κατηγορήσουν. Ίσως κάποια στοιχηματική εταιρεία πλησίασε τους τέσσερις συμπαίκτες μου, αλλά δεν ξέρω ποια”.

 

Το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, με τους οπαδούς της Ελντένσε να ζητούν απο τον Σάαντ να βγει και να πει δημόσια τα ονόματα των συμπαικτών του και την διοίκηση να έχει κάνει ήδη μήνυση για εγκληματική πράξη. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να περιμένει να κληθεί σε απολογία για τα λεγόμενα του και τότε να μιλήσει ανοιχτά για όλα.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται σημαντικές εξελίξεις γύρω απο το θέμα, καθώς όλοι περιμένουν απο τον Σάαντ να πει τα τέσσερα ονόματα των συμπαικτών του.

Δείτε το video με τα γκολ απο την αναμέτρηση:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...
Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...