Σάββατο, 27/07/24
Αγγλία

“Καμπάνα” για την Ακαδημία της Λίβερπουλ!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Με απαγόρευση μετεγγραφών για 2 χρόνια τιμωρήθηκε η Ακαδημία της Λίβερπουλ, καθώς η Premier League έκρινε τους “reds” ένοχους για εκμετάλλευση και παράνομη προσέγγιση 12χρονου ποδοσφαιριστή των τμημάτων υποδομής της Στόουκ.

Έτσι οι πέντε φορές πρωταθλητές Ευρώπης, θα μπορούν να ενισχύσουν ξανά την Ακαδημία τους το 2019, ενώ θα πληρώσουν και πρόστιμο ύψους 100.000 λιρών.

Αξίζει να επισημάνουμε, πως η Λίβερπουλ παρά το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει να καλύψει μερικές από τις οικονομικές απαιτήσεις των κηδεμόνων του 12χρονου ποδοσφαιριστή, στην συνεχεία έκανε πίσω εκθέτοντας τον νεαρό και αφήνοντάς τον με πολλά χρέη, γεγονός που δεν του επέτρεπε να πάρει μετεγγραφή για άλλη ομάδα.

Επίσης, η “ρήτρα” των 56.700 ευρώ που έπρεπε να καταβάλλουν οι “κόκκινοι” στη Στόουκ, δεν πληρώθηκε ποτέ, ενώ η Λίβερπουλ είχε έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς του ποδοσφαιριστή προτού πάρει την σχετική άδεια από την ομοσπονδία.

Έτσι, η Λίβερπουλ για την επόμενη διετία δεν θα μπορεί να αποκτήσει νεαρά ταλαντούχα παιδιά, όπως είχε κάνει με τους Στέρλινγκ, Άιμπ και Τζερόμ Σινκλέρ, οι οποίοι πουλήθηκαν συνολικά περίπου 90.000.000 ευρώ. Παρόλα αυτά, θα μπορέσει το καλοκαίρι να αποκτήσει τον Ράιαν Σεσενιόν της Φούλαμ (αριστερό μπακ), καθώς θα έχει κλείσει τα 17 του χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...