Αγγλία

“Καμπάνα” για την Ακαδημία της Λίβερπουλ!

Με απαγόρευση μετεγγραφών για 2 χρόνια τιμωρήθηκε η Ακαδημία της Λίβερπουλ, καθώς η Premier League έκρινε τους “reds” ένοχους για εκμετάλλευση και παράνομη προσέγγιση 12χρονου ποδοσφαιριστή των τμημάτων υποδομής της Στόουκ.

Έτσι οι πέντε φορές πρωταθλητές Ευρώπης, θα μπορούν να ενισχύσουν ξανά την Ακαδημία τους το 2019, ενώ θα πληρώσουν και πρόστιμο ύψους 100.000 λιρών.

Αξίζει να επισημάνουμε, πως η Λίβερπουλ παρά το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει να καλύψει μερικές από τις οικονομικές απαιτήσεις των κηδεμόνων του 12χρονου ποδοσφαιριστή, στην συνεχεία έκανε πίσω εκθέτοντας τον νεαρό και αφήνοντάς τον με πολλά χρέη, γεγονός που δεν του επέτρεπε να πάρει μετεγγραφή για άλλη ομάδα.

Επίσης, η “ρήτρα” των 56.700 ευρώ που έπρεπε να καταβάλλουν οι “κόκκινοι” στη Στόουκ, δεν πληρώθηκε ποτέ, ενώ η Λίβερπουλ είχε έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς του ποδοσφαιριστή προτού πάρει την σχετική άδεια από την ομοσπονδία.

Έτσι, η Λίβερπουλ για την επόμενη διετία δεν θα μπορεί να αποκτήσει νεαρά ταλαντούχα παιδιά, όπως είχε κάνει με τους Στέρλινγκ, Άιμπ και Τζερόμ Σινκλέρ, οι οποίοι πουλήθηκαν συνολικά περίπου 90.000.000 ευρώ. Παρόλα αυτά, θα μπορέσει το καλοκαίρι να αποκτήσει τον Ράιαν Σεσενιόν της Φούλαμ (αριστερό μπακ), καθώς θα έχει κλείσει τα 17 του χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...
Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...