Σάββατο, 27/07/24
ΠΑΣ Γιάννινα (U17) - Παναιτωλικός (U17)

Γκάζωσε με “τεσσάρα” η U17 του ΠΑΣ Γιάννινα!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Η U17 του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καταιγιστική και έκανε ο,τι ήθελε στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, απέναντι στον Παναιτωλικό. Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχαν τη νίκη με σκορ 4-1.

Η ροή της αναμέτρησης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο 23ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση της άμυνας του Παναιτωλικού και με προβολή του Τσούνη προηγήθηκε. Οι Αγρινιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 38’ έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση, με τον Λιάβα να επιχειρεί όμορφο “πλασέ”, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ αντέδρασε εντυπωσιακά και “έσωσε” την ομάδα του από την ισοφάριση.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους και παρά την πίεση του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναιτωλικός ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Πατίλα, ο οποίος με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Πατσιούρα.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ δεν επηρεάστηκαν από την ισοφάριση και κάνοντας ένα εκπληκτικό 25λεπτο πέτυχαν τα γκολ, με τα οποία έφτασαν στη νίκη με σκορ 4-1. Στο 67’ ο Λώλης μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε διαγώνια γράφοντας το 2-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, στο 80’, πλάσαρε ψύχραιμα κάνοντας το 3-1, ενώ στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 93’ ο Λιάπης πρόλαβε την έξοδο του Καλαντζή εκτός περιοχής και με έξοχη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-1.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα U17: Πατσιούρας, Μέγας, Οικονόμου, Βλαχόπουλος, Γώγος (59′ Κώστας), Τσούνης (75′ Λάγκας), Λιάπης, Εμβραΐζογλου, Σαββίδης (65′ Λώλης), Παπαδόπουλος Κ. (86′ Ιωαννίδης), Γιωτάκης (55′ Πήλιος)

Παναιτωλικός U17: Καλαντζής, Ντόβας (72′ Μαντζάνας), Θώδης (30′ Χοχτούλας), Μπακαδήμας, Ζώτα (85′ Μπινιάρος), Τσιαντής, Πατίλας, Κοτρώτσος, Πανταζής (56′ Παναγιωτίδης), Καββαδίας, Λιάβας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...