Εθνική Παίδων (U17)

Γεωργόπουλος: “Ο Λημνιός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης”!

Με αφορμή την προ ολίγων ημερών μετακίνηση του Δημήτρη Λημνιού (γεννημένος στις 27/05/1998) από τον Ατρόμητο στον ΠΑΟΚ, ο προπονητής της Εθνικής Παίδων (U17), κ.Γεωργόπουλος, μίλησε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (Arena fm 89,4).

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

“Ο Δημήτρης Λημνιός είναι πολύ καλή προσθήκη για το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Είναι παίκτης γραμμής, διεισδυτικός εκρηκτικός, ντιμπλέρ. Είναι μικρός ακόμα και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Παίζει εξτρέμ, στράικερ, αλλά μπορεί και ως δεύτερος επιθετικός. Είναι φοβερός στον κενό χώρο, πειθαρχημένος, ενώ μαρκάρει. Η κεφαλιά δεν είναι το ατού του. Είναι στο 50% αυτού που μπορεί να βγάλει στο γήπεδο. Όλα έγιναν γρήγορα. Στα 14 τον βρήκαν στο Βόλο, πέρασε απ’ την Εθνική Παίδων, ενώ τώρα αγωνίζεται βασικός στην Εθνική Νέων”.

Όσον αφορά για την συμβουλή που θα του έδινε: “Θα του έλεγα να δουλέψει και να έχει υπομονή. Να μην απογοητευτεί. Ο ΠΑΟΚ δουλεύει πολύ με τις ακαδημίες. Έρχονται πολλά καλά νέα παιδιά γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Λημνιός είναι παίκτης ενδεκάδας. Είναι πολύ γρήγορος και νομίζω μπορεί να παίξει άμεσα. Έχει ταχύτητα και το στυλ του Δημήτρη Παρίδη. Είναι θυελλώδης και βλέπω λαμπρό μέλλον για το παιδί αυτό”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποια ταλέντα πήραν… προαγωγή στον Ολυμπιακό;

Με πολλούς βασικούς παίκτες στις εθνικές ομάδες, ο Ιμανόλ...

Στην Γεωργία για τη νίκη η Εθνική Ελπίδων!

Στην τελική ευθεία των προκριματικών του UEFA U21 EURO...

Διαφθορά στις ακαδημίες – Όταν η αδιαφάνεια γίνεται κίνδυνος!

Ένας γονέας μπορεί να δει μια ανεξήγητη χρέωση, μια...

Ηττήθηκε από τη Βοσνία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της...

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ