Τετάρτη, 17/04/24
ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: “Φανταστική χρονιά”!

Ο νεαρός χαφ της Ένωσης μίλησε, όπως είναι καθιερωμένο, στη Nova ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, λέγοντας τα εξής:

Η κίνηση που έκανε η ομάδα να ανανεώσει το συμβόλαιό μου αποτελεί μια επιβράβευση για μένα. Η χρονιά που διανύω είναι πρωτόγνωρη και φανταστική και φτάνει στο τέλος της μ’ αυτή την κίνηση της ομάδας που με ανεβάζει πάρα πολύ ψυχολογικά.

 

Θυμάσαι την πρώτη σου συμμετοχή, στο περσινό ματς των πλέι οφ με τον Πανιώνιο, όταν πήρες την ευκαιρία από τον κ. Παναγιωτάρα; Περίμενες τότε ότι λίγους μήνες αργότερα θα κληθείς να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου;

Δεν περίμενα με τίποτα ότι θα υπάρχει τέτοια εξέλιξη. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Παναγιωτάρα και τον κ. Μανωλά, επειδή ήταν από τους ανθρώπους που με πίστεψαν περισσότερο, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ να μιλάμε μαζί για την ανανέωση του συμβολαίου μου.

 

Για να πάμε και στα αγωνιστικά, η σκέψη σας είναι από τώρα στον Ολυμπιακό; Επειδή όλοι ξέρουν ότι είναι αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό ματς για την ΑΕΚ.

Η σκέψη δεν είναι σ’ αυτό το παιχνίδι, αλλά στο ματς με τον Λεβαδειακό. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς γιατί ο Λεβαδειακός χρειάζεται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, όπως τους χρειαζόμαστε όμως κι εμείς για να εξασφαλίσουμε τη θέση μας στα πλέι οφ. Μόλις περάσει αυτό το παιχνίδι θα μπορούμε να σκεφτούμε το ματς με τον Ολυμπιακό.

 

Με εξαίρεση τα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια σε Καραϊσκάκη και Περιστέρι, η ΑΕΚ έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα μακριά από το ΟΑΚΑ. Σε ανησυχεί το γεγονός αυτό ενόψει του αγώνα στη Λιβαδειά;

Είναι γεγονός ότι εκτός έδρας η ομάδα δυσκολεύτηκε φέτος να πάρει βαθμούς, όμως το τελευταίο διάστημα βγάζουμε υγεία στον αγωνιστικό χώρο και δεν νομίζω ότι δε θα δυσκολευτούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση του Τζολάκη στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει σαν προτεραιότητα του την ανανέωση του νεαρού κίπερ, που βλέπει το συμβόλαιο του...
Champions League

“Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!”

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έδειξε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη...
Viral

Παιδάκι έφτιαξε… τερματισμένο πορτρέτο του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε ένα... παιδάκι από την Αφρική να φτιάχνει ένα τέλειο πορτρέτο με τον ίδιο. Νεαρός...
Ιταλία

“Παστέλωσε” γκολάκι επί της Γιούβε ο Κεραμίτσης!

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να "καρφώσει" ένα ωραίο γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους Στο 23ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο 19χρονος...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...