ΠΑΟΚ U15

Η “φουρνιά” του 2002 και η πορεία προς τον τελικο! (photos)

Η “φουρνιά” του 2002, η φετινή U15 του ΠΑΟΚ, έχει να επιδείξει σπουδαίες εμφανίσεις και κατακτήσεις τροπαίων στην Ευρώπη. Ήταν μια ομάδα αήττητη σε διεθνή και εγχώρια τουρνουά επί μία τετραετία! Το σερί έσπασε το περασμένο Πάσχα στο τουρνουά We Love Football στη Μπολόνια. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, οι παίκτες του Αγγελου Ζαζόπουλου αναπνέουν μόνο για τη χαρά ενός ακόμη τελικού. Άλλωστε, όσο κι αν το πρωτεύον είναι η αδρεναλίνη ενός ωραίου αγώνα ανάμεσα σε 15χρονους, πρόκειται για ένα ΠΑΟΚΟλυμπιακός

Από την καθιέρωση του τελικού της U15, το 2013, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν συναντηθεί σε όλους τους τελικούς (Αγρίνιο, Χανιά, Ιωάννινα και τώρα Λάρισα). Δύο κέρδισε ο Ολυμπιακός και έναν ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2014-15 στα Χανιά.

Στα 18 παιχνίδια του πρωταθλήματος του βορείου ομίλου ο ΠΑΟΚ πέτυχε 17 νίκες και γνώρισε 1 ήττα από την Ξάνθη. Συνολικά πέτυχε 62 γκολ και δέχτηκε 10. Ολοκλήρωσε τη σεζόν στον βόρειο όμιλο με 51 βαθμούς, έχοντας ουσιαστικά προκριθεί στον τελικό του πρωταθλήματος ήδη από την 8η αγωνιστική.


Στον νότιο όμιλο ο Ολυμπιακός κέρδισε την πρώτη θέση με 46 βαθμούς σε 20 παιχνίδια, έναντι 42 βαθμών του Ατρόμητου.

Σε ό,τι αφορά τους σκόρερ, ο ΠΑΟΚ διαθέτει πλουραλισμό επιλογών. Προηγούνται με οκτώ γκολ οι Αλτιντζής και Γκορτεζιάνι, έξι έχει ο Τσέλιος, πέντε οι Γρόσδης, Σαπουντζής και Σαρέγκος, τέσσερα οι Θεοδωρίδης, Τσοπούρογλου, Καραμπέρης, Αβεντισιάν, τρία ο Παναγιώτου και από δύο γκολ έχουν πετύχει οι Καλτσίδης, Γρηγοριάδης και Τεμερτζόγλου.

Στις ασίστ, έξι ανήκουν στους Γρόσδη και Αλτιντζή, πέντε στον Σαπουντζή, τέσσερις στον Αβεντισιάν και τρεις στον Τσοπούρογλου.

Τα πιο πολλά λεπτά συμμετοχής, 1.258, καταγράφονται στον Γρόσδη (16 ματς) και ακολουθούν ο Παναγιώτου (1.250 λεπτά σε 18 ματς), Καραμπέρης (1.223 λεπτά σε 16 ματς), Αβεντισιάν (1.216 λεπτά σε 17 ματς), Καλτσίδης (1.135 λεπτά σε 17 ματς) και Σαπουντζής (1.056 λεπτά σε 18 ματς).

Την Κ15 του ΠΑΟΚ για την σεζόν 2016-17 αποτελούν οι: Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, Δημοσθένης Μακρής, Γεώργιος Λαγωνίδης, Ισαάκ Κιουρτσίδης, Θεόδωρος Καλτσίδης, Θεόδωρος Πύρτσιος, Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης, Αβέντις Αβεντισιάν, Γεώργιος Καλαϊτζής, Βασίλειος Γρόσδης, Παναγιώτης Παναγιώτου, Θωμάς Καραμπέρης, Αναστάσιος Σαπουντζής, Αναστάσιος Τεμερτζόγλου, Αναστάσιος-Ανδρέας Τσέλιος, Δημήτριος Τσοπούρογλου, Ευθύμιος Θεοδωρίδης, Ιωάννης Σαρέγκος, Βασίλειος Αλτιντζής, Βασίλειος Γκορτεζιάνι, Κούστα Ματέο.

Προπονητής είναι ο Αγγελος Ζαζόπουλος, συνεπικουρούμενος από τους Αγγελο Παπανικολάου και Κωνσταντίνο Καζάνα και προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Γεώργιος Σκιαθίτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...
Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...