Πέμπτη, 25/04/24
ΠΑΣ Γιάννινα (U20) - Ξάνθη (U20)

Έσωσε τον βαθμό με τον τερματοφύλακα η U20 του ΠΑΣ Γιάννινα!

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, για την 26η αγωνιστικής της Super League U20.

Οι “Ηπειρώτες” προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν όμως την ανατροπή. Παρόλα αυτά δεν μπορεσαν να κρατήσουν τη νίκη, καθώς ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων σκόραρε στα τελευταία λεπτά και κράτησε τον ΠΑΣ για έβδομο σερί παιχνίδι αήττητο.

Πρώτο ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με τον Ψαρά Ν. στο 15ο λεπτό. Οι “Ακρίτες” αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις με δράστη τον Χατζηχασάνογλου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο στο 1-1.

Δεύτερο ημίχρονο

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή στο 69′ με τον Μελισσόπουλο. Εκεί που όλα έδειχναν πως η Ξάνθη θα φύγει με τη νίκη, ήρθε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων να σώσει τον βαθμό για την ομάδα του. Έπειτα απο κόρνερ του Αλεξίου στο 93′, ο Κολιοφούκας που είχε προωθηθεί βρέθηκε αμαρκάριστος στη περιοχή και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U20 του ΠΑΣ Γιάννινα: Κολιοφούκας, Λαμπίδης, Κιτσκάκης (80′ Αλεξίου), Ζήκος, Βλαχόπουλος, Μούτσιος, Ψαρας Ν., Μασούρας, Παπαδόπουλος Ε. (85′ Κώστας), Λιάσος (80′ Γκλεγκλές), Τάτσης.

Η σύνθεση της U20 της Ξάνθης: Σαββίδης, Πεταλωτής, Παπαδόπουλος, Χασάνογλου (40′ Καλογιάννης), Ψεμματάς, Τσέλα, Κώστας (82′ Καπτέλι), Τσάπαρης, Χατζηχασάνογλου, Μελισσόπουλος, Σαμπανίδης (87′ Χαντζής).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...