Παρασκευή, 29/03/24
Ολυμπιακός U13

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την U13 του Ολυμπιακού στο Mundialito! (photos)

Η ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε στους τρεις αγώνες, που έδωσε την Κυριακή και την Μεγάλη Δευτέρα, και είναι φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης στον όμιλο της.

Στον πρώτο της αγώνα την Κυριακή κέρδισε με 7-0 CE FB Salou Costa Daurada από την Καταλονία με τα γκολ να σημειώνουν οι: Ποιμενίδης (4), Σταυρόπουλος (1), Γιαννόπουλος (1), Μπόλης (1).

Την Μεγάλη Δευτέρα η U13  του Ολυμπιακού επικράτησε το πρωί με 1-0 της Vida Ativa από την Βραζιλία και το απόγευμα με 2-0 της USA Int. East από τις ΗΠΑ. Το γκολ στον πρώτο αγώνα σημείωσε ο Αλέξης και στον δεύτερο και τα δυο ο Ποιμενίδης.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα παιχνίδια είναι οι: Κιοσσές Αθανάσιος, Αλέξης Γιώργος, Αναστόπουλος Χαράλαμπος, Αρβανιτάκης Αριστείδης, Μπόλης Νικόλαος, Ρέτσος Δημήτριος, Γιαλεδάκης Μιχαήλ, Γιαννόπουλος Νικόλαος, Γκίνι Κριστιάν, Λίτσο Σέρχιο, Γλογοβίτης Ιωάννης, Μάνδρος Κωνσταντίνος, Παπαντωνόπουλος Ηλίας, Ποιμενίδης Γιώργος, Σκαρτσιάρης Νικόλαος, Σταυρόπουλος Χρήστος.

Ο Ολυμπιακός είναι στην θέση του ομίλου και την Μεγάλη Τρίτη δίνει δυο παιχνίδια, το πρωί κόντρα στην Gimnàstic de Manresa CF (Καταλονία) και το απόγευμα απέναντι στην Μάλαγα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...