Δευτέρα, 02/02/26
Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου, 2026
Ξάνθη (U17) - ΠΑΟΚ (U17)

“Έκλεψε” το τρίποντο στο φινάλε η U17 της Ξάνθης!

Η U17 της Ξάνθης επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League U17. Οι Θρακιώτες, με αυτό το αποτέλεσμα, “αγκάλιασαν” το “Final-4“, ενώ πλησίασαν και τον “δικέφαλο” του βορρά στον πόντο.

Οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν ακόμα μία μέτρια εμφάνιση, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η U17 της Ξάνθης. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γράβας στο 87′, δίνοντας έτσι την υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η Ξάνθη είχε κερδίσει και μεσοβδόμαδα τον ΠΑΟΚ μέσα στην Θεσσαλονίκη (0-1).

Η U17 της Ξάνθης, με αυτό το τρίποντο, σταθεροποιήθηκε στην θέση έχοντας 49 βαθμούς, την ώρα που ο ΠΑΟΚ παρέμεινε 1ος με 50 βαθμούς.

Η σύνθεση της U17 της ΞάνθηςΖουρνατζίδης, Γκατζόγιας (79′ Τσιλιγγιρης) Λεωντσάκος, Τενεκές, Θεοφυλάκης, Γράβας (89′ Κιολειδης), Τριανταφύλλου, Μελιόπουλος, Ιωάννου (90′ Κριεζής), Δουλγέρης, Σουλεϊμάν Οκάν (89′ Κιουπης).

Η σύνθεση της U17 του ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Λύρατζης, Διαμαντής, Βουτσάς, Γεωργιάδης, Μανιώτης, Χατζής, Σαλαμούρας, Βρακάς, Πουρνάρας, Γκαργκαλατζίδης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Καθάρισε” με Αρετή η U19 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Πανσερραϊκό, όπου και τον κέρδισε...

“Χ”αλάστηκαν Λάρισα και Βόλος!

Λάρισα και Βόλος έμειναν στο 1-1, για την 19η...

Μεγάλο τρίποντο για τον Βόλο επί της Λάρισας!

Σημαντική νίκη για τον Βόλο, όπου επικράτησε με 1-0...

Εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Κηφισιά!

Νίκη για τον Παναθηναϊκό στην έδρα της Κηφισιάς, με...

Έμειναν ισόπαλες οι U19 των Παναιτωλικού και Άρη!

Οι U19 των Παναιτωλικού και Άρη έμειναν στην ισοπαλία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ