Ολυμπιακός

Δοκιμάζει Ρέτσο ο Λεμονής!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (13/04) την ΑΕΚ, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Τάκης Λεμονής, δοκίμασε πολλά σχήματα για την κρίσιμη αναμέτρηση.

Ένα από τα σχήματα που τσέκαρε ο Έλληνας τεχνικός, είναι και η χρησιμοποίηση του Παναγιώτη Ρέτσου στα άκρα της άμυνας. Αυτή τη θέση διεκδικεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που έχει δείξει στο παρελθόν πως μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις της άμυνας, κάτι που δείχνει πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες αύριο να τον δούμε στην εν λόγω θέση, ώστε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάρει την πρόκριση.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έχει καθιερωθεί φέτος στον Ολυμπιακό και ζει το όνειρο του, εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε ηλικία 18 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μπαρτσελόνα έχει τον “μάγο” της στη Λα Μάσια!

Η Λα Μάσια δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει.Την τελευταία...

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα για την Αλ Νάσρ του Ρονάλντο!

Σκοτεινά σύννεφα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από την Αλ Νασρ,...

Αποχώρησε νεαρός της U17 του ΟΦΗ για νέο προορισμό!

Ο ΠΟΑ Β' εμπλουτίζει το ρόστερ του με έναν...

Στο “έβερεστ” του Κόσμου η Εθνική Ομάδα Πόλο!

Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια κόσμου στο υδατοσφαίριση.Στον τελικό του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ