Πέμπτη, 12/02/26
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
Ισπανία

Η… “μπαγαποντιά” της Μπαρτσελόνα με τα likes που δεν έπιασε!

Πριν από περίπου 2-3 ημέρες, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα “κοντραρίστηκαν”, με σκοπό ποια από τις δύο ομάδες θα φτάσει πρώτη τα 100.000.000 likes στο Facebook.

Οι “μερένχες” μπορεί να έφτασαν εν τέλει πρώτοι στον εννιαψήφιο αριθμό, ωστόσο οι “μπλαουγκράνα” προσπάθησαν να το κάνουν μέσα από… “μπαγαποντιές”. Πιο συγκεκριμένα, οι διαχειριστές της επίσημης σελίδας της Μπαρτσελόνα έστελναν μηνύματα σε χιλιάδες χρήστες του Facebook, με σκοπό να τους πείσουν να κάνουν like.

Τελικά, η προσπάθεια αυτή αποδείχθηκε άκρως αποτυχημένη, καθώς την ώρα που η Ρεάλ “έσπασε” το φράγμα των 100 εκατ. likes, η Μπαρτσελόνα βρισκόταν στα 99,8 εκατ. Έτσι, η “βασίλισσα” της Ευρώπης έγινε ο πρώτος αθλητικός σύλλογος του κόσμου που έφτασε σε εννιαψήφιο νούμερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήττα για την Εθνική από την Ουκρανία!

Στο πρώτο παιχνίδι του φιλικού τουρνουά στη Zelena Laguna...

Κληρώνει για την Εθνική μας στο Nations League!

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στις 19:00 στις Βρυξέλλες θα...

Φιλική ισοπαλία για την Εθνική Νέων κόντρα στην Τουρκία!

Η Εθνική Νέων ήρθε ισόπαλη 0-0 με την αντίστοιχη...

Η ΑΕΚ έκανε κίνηση με… μέλλον!

Σε συμφωνία με τον Μακεδονικό για την απόκτηση του...

Φιλική ήττα για την Εθνική από την Πορτογαλία!

Η Εθνική Κορασίδων, παρότι πραγματοποίησε ανταγωνιστική εμφάνιση απέναντι στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ