Πέμπτη, 18/04/24
Ολυμπιακός

Απέρριψε πρόταση Ισπανικής ομάδας για Ρέτσο ο Ολυμπιακός!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έχει καθιερωθεί την φετινή σεζόν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και οι μνηστήρες έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους. Τα clubs που ενδιαφέρονται για τον ταλαντούχο αμυντικό είναι πολλά και μεγάλα. Γιουβέντους, Ατλέτικο, Γκλάντμπαχ είναι κάποια από αυτά, με τους Ισπανούς να έχουν κάνει το ενδιαφέρον πιο… επίσημο.

Σύμφωνα με την “Sport Day” η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ρέτσο ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ, με τους “ερυθρόλευκους” να απαντούν αρνητικά καθώς αξιώνουν ένα ποσό πάνω από 10 εκατομμύρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά, ωστόσο Μέσα από την Ισπανία κάνουν λόγο για υπαρκτή πρόταση.

Την περασμένη εβδομάδα, άνθρωποι της Γκλάντμπαχ βρέθηκαν στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να παρακολουθήσουν τον 18χρονο. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Ο νεαρός έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας και προσπαθεί σε κάθε αγώνα να δίνει τον καλύτερο του ευατό. Φέτος για “πρωτάρης” στην Ευρώπη, έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία, κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει. Μπορεί να μην κάνει το “μεγάλο” βήμα ακόμη, αλλά το ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών clubs είναι ένα θετικό στοιχείο, που θα τον βοηθήσει στην εξέλιξη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Ο Τσάμπι Αλόνσο στέλνει… σκάουτερ για νεαρό του Ολυμπιακού!

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο φέρεται να έχει βάλει στο... μάτι τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που...
Εθνική (U18)

Έ”χ”ασε την νίκη η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική U18 ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη...
Ολυμπιακός

Πρώτα Κωνσταντινούπολη και μετά… Νιόν για τον Κουτσίδη!

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί σε δυο... αναμετρήσεις μέσα σε λίγες ώρες, για να καλύψει την ομάδα...
Ολυμπιακός (U19)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την τελική φάση του...

Οι “ερυθρόλευκοι” ταξίδεψαν σήμερα (16/4, 08:35) για την Γενεύη και από εκεί για την Νιόν της Ελβετίας,...
Αγγλία

“Δεν είναι παράλογο να κοιτάζει η Γουέστ Χαμ τον...

Ενας... γνώστης του Αγγλικού πρωταθλήματος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Γουεστ Χαμ για τον νεαρο ποδοσφαιριστη. Στο Metropolis 95.5...