Κυριακή, 08/09/24
Super League U20, U17

Η ανάλυση των αναμετρήσεων του τριημέρου!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Αναμετρήσεις για κάθε γούστο περιλαμβάνει η αγωνιστική δράση σε Super League U20 και U17. Τα περισσότερα παιχνίδια είναι βαθμολογικά αδιάφορα, ωστόσο το talentabout.gr σας παρουσιάζει όσα πρέπει να ξέρετε γι αυτά λίγο πριν τη σέντρα.

Super League U20 (28η αγωνιστική)

Αστέρας Τρίπολης U20Ξάνθη U20 (8/4 11:00)

Βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που είχαν βάλει τον πήχη πιο ψηλά στη φετινή σεζόν. Πλέον στα εναπομείναντα παιχνίδια θα ψάξουν νίκες για να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση.

Πανιώνιος U20Πλατανιάς Χανίων U20 (8/4 12:00)

Ο Πανιώνιος έχει ανεβάσει αρκετά την απόδοση του και έχει βάλει στόχο να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Καλός ο Πλατανιάς, όμως πλέον φαίνεται να έχει μείνει απο δυνάμεις.

Ατρόμητος U20Λάρισα U20 (8/4 14:00)

Την νίκη που θα τον διατηρήσει σε απόσταση “αναπνοής” απο την τέταρτη θέση θέλει να πάρει ο Ατρόμητος, κόντρα στην Λάρισα, που έχει πετάξει λευκή “πετσέτα” στο πρωτάθλημα.

ΠΑΣ Γιάννινα U20Ηρακλής U20 (8/4 14:00)

Αήττητος εδώ και 7 συνεχόμενα παιχνίδια ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να πάρει μια ακόμα νίκη, απέναντι στον Ηρακλή που ταλανίζεται απο πολλά εσωτερικά προβλήματα.

Λεβαδειακός U20Ολυμπιακός U20 (9/4 12:00)

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Λιβαδειά με στόχο να πάρει τη νίκη, η οποία θα του χαρίσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα. Οι “Βοιωτοί” βρίσκονται στην προτελευταία θέση και πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να σταθούν εμπόδιο στους “ερυθρόλευκους”

Παναιτωλικός U20Βέροια U20 (9/4 14:00)

Ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση είναι ο Παναιτωλικός, ο οποίος βρίσκεται στο -1 απο την θέση και θέλει να συνεχίσει απέναντι στη Βέροια τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Super League U17 

Νότιος Όμιλος (24η αγωνιστική)

Ολυμπιακός U17Λεβαδειακός U17 (8/4 12:00)

Την ευκαιρία να ανέβει στην θέση της βαθμολογίας έχει ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό. Για να το πετύχουν αυτό οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να περάσουν το εμπόδιο του βαθμολογικά αδιάφορου, Λεβαδειακού.

Αστέρας Τρίπολης U17Ατρόμητος U17 (9/4 12:00)

Τη νίκη με την οποία θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του, για Final-4 θέλει να πάρει ο Αστέρας Τρίπολης στο εντός έδρας παιχνίδι, κόντρα στον Ατρόμητο.

Βόρειος Όμιλος (23η αγωνιστική)

Ηρακλής U17Λάρισα U17 (7/4 16:00)

Βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή και την Λάρισα, με τους “βυσσινί” να βρίσκονται στην θέση και τον “Γηραιό” στην θέση.

Κέρκυρα U17Παναιτωλικός U17 (8/4 11:00)

Ακόμα ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όμως να έχει προβάδισμα νίκης, μιας και η Κέρκυρα δεν μπορεί να σηκώσει με τίποτα κεφάλι.

Βέροια U17Ξάνθη U17 (9/4 14:00)

Η Ξάνθη πανηγύρισε κόντρα στον ΠΑΟΚ δυο μεγάλες νίκες, οι οποίες την έφεραν αγκαλιά με τη συμμετοχή της στο Final-4. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα για την επίτευξη του στόχου της.

ΠΑΟΚΠΑΣ Γιάννινα (9/4 14:00)

Την επιστροφή στις νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έπειτα απο τις δύο συνεχόμενες ήττες που υπέστη απ την Ξάνθη, δεν μπορεί να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...