Παρασκευή, 29/03/24
Λάρισα

Ζιάκας: “Να αξιοποιήσουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές”!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης της U20 της Λάρισας με τον Παναιτωλικό, ο προπονητής των “βυσσινί”, Μίλτος Ζιάκας, μιλώντας σε τοπικό μέσο αναφέρθηκε στην σχετικά καλή εικόνα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τόνισε και την παράλειψη στο θέμα με τους 96άρηδες που δεν αγωνίζονταν όλο αυτό το διάστημα.

Επίσης αναφέρθηκε στο ότι αυτή η φουρνιά της ΑΕΛ θα πρέπει στο μέλλον να ενισχύσει και την πρώτη ομάδα. Τέλος στάθηκε και στον κακό αγωνιστικό χώρο, κατανοώντας παρόλα αυτά τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα: “Καλπάζει” η U20 του Παναιτωλικού!

Αναλυτικά, όλα όσα δήλωσε ο κ.Ζιάκας:

Για την εικόνα της ΑΕΛ στο παιχνίδι: “Νομίζω πως όσοι ήρθαν στο γήπεδο κατάλαβαν πως διαμορφώθηκε αυτό το παιχνίδι. Εκεί που είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και σωρεία χαμένων ευκαιριών δεν σκοράραμε και αντίπαλος με δύο φάσεις έκανε δύο γκολ.

Δεν πτοηθήκαμε και προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Είχαμε πλήρη υπεροχή και κατοχή στο 65% και χάσαμε. Εμένα με ευχαριστεί το γεγονός πως παίζουμε ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα θα έρθουν αν μάθουμε να παίζουμε σωστά.

Ο αγωνιστικός χώρος αδίκησε και τις δύο ομάδες ομάδες και περισσότερο εμάς. Η ομάδα που έχει την κατοχή και προσπαθεί να κάνει παιχνίδι, είναι αυτή που έχει το μεγαλύτερο θέμα. Αντίθετα η ομάδα που αμύνεται μπορεί με δύο φάσεις να πάρει το παιχνίδι, όπως συνέβη και σήμερα”.

Για τους 96άρηδες: “Ήταν ο κανονισμός έτσι κι έγινε μία παράληψη, αλλά δεν γνωρίζω ακριβώς. Ήρθαν αυτά τα παιδιά που έχουν μέλλον στην ΑΕΛ. Προσπαθούν και είναι επαγγελματίες. Αυτά τα παιδιά είναι το αύριο της ΑΕΛ. Δεν υπάρχει άλλη λύση”.

Για την εξέλιξη των παικτών: “Για να είναι κάποιοι παίκτες έτοιμοι, θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία και να έχουμε τα κατάλληλα εχέγγυα. Ακόμα όμως δεν είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε χρόνο ας μην γελιόμαστε. Νομίζω όμως πως με καλή διάθεση θα μπορέσουμε να είμαστε σε καλό επίπεδο. Δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς άλλη λύση εκεί που πάει το ποδόσφαιρο.

Καταρχήν, δεν ξέρω αν παρακολουθούν πολλοί, αλλά στις ομάδες της Super League πρέπει να παίζει αναγκαστικά ένας αριθμός γηγενών ποδοσφαιριστών για έναν αριθμό παιχνιδιών. Εάν δεν δώσουμε σημασία σε αυτή τη δουλειά, αν δεν το εξελίξουμε τότε ότι άλλο και να κάνουμε θα είναι για μικρό διάστημα και θα γυρίσουμε πολύ πίσω αργότερα”.

Αν βοηθούν τα γήπεδα για την εξέλιξη: “H ΑΕΛ είναι σε μία μεταβατική φάση κι αυτό πρέπει να το σεβαστούμε όλοι. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να δούμε την επόμενη μέρα αν και όλα αυτά τα έχουμε επισημάνει. Όλα αυτά θα γίνουν αν υπάρξει διάθεση να «φτιάξουμε» το θέμα. Αν λύσουμε και το γηπεδικό θα πάμε καλύτερα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...