Αγγλία

Χατζηθεοδωρίδης: “Εξαργυρώθηκε η προσπάθεια”!

Λίγες μέρες μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπρέντφορντ, ο 19χρονος Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης μίλησε αποκλειστικά στο talentabout.gr για τους στόχους και τα όνειρα του.

Ο νεαρός μέσος εξέφρασε τη χαρά του για την παραμονή του στην Αγγλία, ενώ στόχος του όπως είπε είναι να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα, παίρνοντας πολύ περισσότερες ευκαιρίες.

Αξίζει να σημειώσουμε, το περασμένο καλοκαίρι, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης ολοκλήρωσε την διετή υποτροφία του στην Άρσεναλ. Με την φανέλα των “κανονιέρηδων” αγωνίστηκε στο UEFA Youth League, αλλά και στην U21 της Πρέμιερ Λιγκ. Μετά το τέλος της υποτροφίας του, πέρασε από δοκιμαστικά και υπέγραψε στη Μπρέντφορντ. Μέχρι στιγμής με την Β’Ομάδα της Μπρέντφορντ έχει αγωνιστεί 26 φορές, ενώ έχει πετύχει και 1 γκολ.

“Οι άνθρωποι στη Μπρέντφορντ μου εξέφρασαν πολλές φορές την ικανοποίηση τους καθώς και την εμπιστοσύνη που μου έχουν. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος τόσο από το κλίμα μέσα στην ομάδα, όσο και από τις ευκαιρίες που έχω πάρει. Ανυπομονώ να γίνω μόνιμο μέλος της πρώτης ομάδας. Δεν υπήρχε λόγος να περιμένουμε τη λήξη του συμβολαίου και αποφασίσαμε από τώρα την επέκταση του για 2,5 ακόμα χρόνια”, είπε αρχικά ο Χατζηθεοδωρίδης, για να προσθέσει:

“Είμαι χαρούμενος που εξαργυρώθηκε η προσπάθεια μου και οι δυο πλευρές επιθυμούσαμε την ανανέωση. Όπως έχω ξαναπεί η Μπρεντφορντ είναι μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές. Μοναδικός στόχος μου, στη παρούσα φάση, είναι η σταθεροποίηση και οι συμμετοχές σε επίπεδο ανδρών στο πρωτάθλημα της Championship”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει ταλέντο της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε ο Φατίχ Τερίμ. Όπως υποστηρίζει...
UEFA

Νέοι τρόποι διεξαγωγής για τις Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της...

Η έκδοση 2024/25 του UEFA Champions League θα έχει νέα μορφή. Εξηγούμε τι θα αλλάξει, τι θα...