Παρασκευή, 29/03/24
ΑΕΚ

Τέλος ο Μητροτάσιος από την ΑΕΚ. Εποχή Ζήκου – Σαμαρά!

Η εποχή Ζήκου – Σαμαρά ξεκινάει…

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της συνεργασίας της με τον μέχρι τώρα τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών της, Μιχάλη Μητροτάσιο, με τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ να περνούν σε ένα μεταβατικό στάδιο, με τον Σταύρο Λέτσα να αναλαμβάνει υπηρεσιακός.

Ο κ. Λέτσας θα παραμείνει ως το τέλος της σεζόν ως υπεύθυνος των Ακαδημιών, για να αναλάβουν τότε οι ΖήκοςΣαμαράς, που θα υλοποιήσουν το νέο πρότζεκτ της ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες, ο Άκης Ζήκος απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ, για την ανάληψη πόστου στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Γρηγόρης Σαραντής θα αναλάβει το καλοκαίρι την διοίκηση των Ακαδημιών της Ένωσης, έχοντας μαζί του τους ΖήκοΣαμαρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον έως και σήμερα τεχνικό διευθυντή της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας, Μιχάλη Μητροτάσιο, ενόψει και του νέου μοντέλου αναδιοργάνωσης των τμημάτων υποδομής. Ταυτόχρονα ευχαριστεί τον κ. Μητροτάσιο για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία και τη συμβολή του στο πλάνο επανασύστασης της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας από το καλοκαίρι του 2013.

Χρέη υπεύθυνου λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της ομάδας θα εκτελεί από σήμερα ο κ. Σταύρος Λέτσας.”

Από την πλευρά του ο κ. Μιχάλης Μητροτάσιος δήλωσε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΚ και τον κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη συνεργασία μας αυτά τα χρόνια και τη δυνατότητα που μου έδωσαν ώστε να στηθεί το πλάνο λειτουργίας της Ακαδημίας της ΑΕΚ από το μηδέν και να φτάσει σταδιακά σε υψηλά επίπεδα οργάνωσης.

Καταφέραμε να λειτουργήσουμε υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνολική καλλιέργεια των νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας, αλλά και να προωθήσουμε ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα. Πιστεύω ότι στη συνέχεια αυτής της προσπάθειας θα υπάρξει ποιοτική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στον τομέα ανίχνευσης των νέων ταλέντων που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Εύχομαι καλή επιτυχία και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.